Nova ONE-A-DAY Saturn Supplements 60 таблетки

Saturn Supplements
26.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

ONE - A - DAY е мултивитаминен и мултиминерален комплекс, чиято основна идея е да се приема само по 1 таблетка на ден, която да ви осигури всичко от което се нуждае организма ни от гледна точка на микроелементи.
Ако спортувате ежедневно тялото ви се нуждае от особено и по-специално внимание. Като казваме внимание, имаме предвид завишена нужда от определени вещества - витамини, минерали, аминокиселини и т.н. Всеки един спортист се нуждае от по-голяма доза от тези микро и макро елементи, защото мускулите ни ги използват като основни източници на енергия, а без тях тялото ни изпада в катаболни процеси и се чувстваме отпаднали.

Формулата "по едно на ден" на Saturn Supplements е съобразена с нуждите на спортуващите хора, като в същото време ви гарантира максимално задоволяване нуждите на организма и пълна регенерация на изтощените мускули след тренировка.

Факти и акценти:
1 таблетка ви доставя висококонцентрирана комбинация от 29 съставки - витамини, минерали и други важни елементи вземащи участие във физиологични и биохимични процеси
250мг Витамин C в таблетка
Витамини от група B комплекс
Добавен Бетаин хидрохлорид 30мг
Подпомага имунната система
Зарежда тялото ви с енергия и жизненост

Прием:
1 таблетка сутрин след първото хранене

Разфасовка-таблетки: 60
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари