Power Pak Pure Nutrition 60 пакетчета

Pure Nutrition
88.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

16 витамина и 12 ключови минерала незаменими за доброто здраве
19 аминокиселини за по-качествено възстановяване
11 антоксиданта за детоксификация на тялото и стимулиране на имунната система
1000 мг Омега-3 Рибено масло за подържане на сърдечно-съдовата система
Уникално съчетание от екстрактите на 20 плода и зеленчуци за по-здравословна диета
Ставаш рано сутрин, никакви извинения не те задържат в леглото, вече си готов. Приключваш с учебниците и макар изтощен се насочваш към най-близката фитнес зала. Завършва изморителният работен ден, но ти имаш силата да продължиш и си отново на точното място по точното време. Нищо не те спира да тренираш и да ставаш по-добър, ти заслужаваш само едно, затова ние го създадохме за теб. Перфектната формула от мултивитамини и минерали за спортуващи! Представямe ти Power Pak!

Зареден с оптимални количества витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини и рибено масло, Power Pak осигурява на Твоето тяло нужните хранителни вещества за максимално възстановяване и тонус. Още в самото начало създадохме Power Pak като продукт, който самите ние бихме искали да използваме, получавайки възможно най-доброто съчетание от микро и макронутриенти, без да е нужно да преглъщаме повече от 10 таблетки наведнъж.

Тук няма да откриеш евтини и ненужни съставки. В Power Pak са включени единствено високопотентните и добре усвоими солни и хелатни форми на витамините и минералите, изключвайки евтините и нискокачествени карбонатни и оксидни форми използвани масово във формулите на пазара. Рибеното масло в Power Pak е лабораторно тествано за чистота от тежки метали и други замърсители, затова може да бъдеш сигурен какво слагаш в Твоето тяло.

Независимо дали си елитен атлет, запален любител или някой, който иска най-доброто от своите мултивитамини, Power Pak е всичко това от което се нуждаеш, затова не се колебай, а дай на тялото си това, което наистина заслужава.

В Power Pak е добавен комплекс от аминокиселини. Те подобряват мускулното възстановяване и намаляват умората.

Бъди по-здрав, по-силен, по-издръжлив с Power Pak, ти решаваш, тук и сега!

Начин на употреба : Приемайте 1 пакет дневно със закуската или предтренировъчното хранене. Приемайте винаги с храна и достатъчно количество вода.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари