VitaForm AllMax Nutrition 60 таблетки

Allmax Nutrition
27.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

VitaForm - мултивитамини и минерали специално за мъже достатъчни за 30 дневен ежедневен прием.
Заредени са със специална комбинация от билки за мъже и общо с 6 различни комплекса за максимално висока ефективност и силна антиоксидантна комбинация.

Какво съдържа VitaForm?

1. Комбинация от Витамини - всички нужни есенциални витамини са добавени във Vitaform.

2. Антиоксидантна комбинация - антиоксидантите са важни за борбата с ежедневния стрес и свободните радикали. Тук са добавени екстракт от зелен чай, NAC (н-ацетил-цистеин), куркума, алфа липоева киселина и екстракт от гроздови семена. Това са най-ефикасните елементи със силни антиоксидантни свойства.

3. Формула за концентрация, енергичност и концентрация. Тук ще откриет екстракт от жен-шен, л-тианин и гинко билоба. 

4. Бленда специално за мъже - Virimax. Мъжкото здраве е важно да бъде подкрепяно с правилните елементи. Най-важното тук е да се отбележи наличието на Цинк, Селен, Сау Палмето и Американски Жен Шен. Тези елементи нормализират хормоналните нива при мъжете, допринасят за по-бързото възстановяване след физически натоварвания и поддържат мъжкото здраве на простата.

5. Комплекс за стави и кости. Комбинация от Калций, MSM, Глюкозамин, Хондроитин и Витамин D3 и K1. Съставките намаляват възпаленията, редуцират болките в ставите и възстановяват сухожилията и костите. 

6. Комбинация от електролити и минерали. Минералите са важни за поддържането на редица жизненоважни процеси в организма. Във VitaForm са добавени всички нужни и важни минерали в най-добрите им форми за човешкия организъм. 

Искате ли да поддържате много добра форма?
Искате ли да направите най-големите си постижения в залата?
VitaForm е Вашият приятел по пътя към успехите Ви. Този продукт може да задоволи нуждите на всеки спортист и да го снабди с всички витамини, които губи по време на тренировка. Освен витамини, VitaForm съдържа и  минерали, предназначени специално за мъже. За да поддържате добра форма и да се радвате на крепко здраве, започнете приема на този продукт още сега. Всеки активно спортуващ мъж има нужда от повече сила и защита за тялото си. Започнете сега, не губете повече време!

Съставки:
Витамини
Минерали
Полифенолни екстракти от зелен чай
Екстракт от гроздови семена
Екстракт от нар
ORAC Анти-оксидантова бленда

Прием:
Всеки ден по 2 таблетки след сутрешното хранене.

Разфасовка-таблетки: 60
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари