Vitamin B-12 Puritans Pride 100 таблетки

Puritans Pride
15.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Puritans Pride Vitamin B-12 е суплемент, съдържащ витамин Б-12. Той е важен представител на групата, тъй като отговаря за редица функции и процеси в организма. Естествено се съдържа в много храни, но поради неправилна диета или отказване от консумация на животински продукти (те са най-пълноценните му източници), може да се стигне до дефицит на витамин B-12. Това състояние е свързано с някои заболявания и може да доведе до сериозни последици.

Защо да приемаме Vitamin B-12?

  • Повишава енергията;
  • Намалява чувството за умора и отпадналост;
  • Участва в синтеза на еритроцити и хемоглобин;
  • Подобрява работата на нервната система;
  • Подпомага метаболизма.

Какво е Vitamin B-12?

Хранителна добавка с витамин B-12 (като цианкобаламин) на таблетки. Този витамин има изключително значение за здравето, тъй като участва в редица важни процеси като синтез на енергия, формиране на червени кръвни телца, дейността на нервната система, метаболизма и други.

Дефицитът му може да доведе до различни симптоми и заболявания. Някои от тях са потискане синтеза на ДНК, атеросклероза, мигрена, нервни отклонения, хронични стомашно-чревни проблеми, анемия и други.

Според някои проучвания повечето хора имат лек дефицит на витамина, но при веганите и вегетарианците той е в по-голяма степен. Включването на витамин Б-12 в ежедневната суплеменция е отличен начин да се възстановят нужните количества.

Таблетките съдържат само чиста суровина, без добавени консерванти, оцветители, лактоза, глутен, рибни продукти и соя.

Дозировка на Vitamin B-12:

 Сутрин и следобед приемайте по 1 таблетка поставена за 30 секунди под езика и след това я преглъщате. 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари