Zinc Glycinate NOW Foods 120 дражета

NOW Foods
36.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Zinc Glycinate е микроелемент с висока степен на важност за правилното протичане на множество физиологични процеси в човешкия организъм.
Цинкът под формата на глицинат спомага за пълноценният метаболизъм на белтъците и въглехидратите в тялото, допринася за образуването и обмяната на РНК И ДНК.

Цинкът подпомага имунитета и подобрява защитните и регулативни способности на тялото, укрепва костното и ставно здраве, подкрепя правилното функциониране не важните за либидото и сексуални възможности хормони и при мъжете и при жените.

Специалната форма Цинк Глицинат представлява образно казано цинк свързан с глицин. Глицинът е аминокиселина, която увеличава биологичната стойност на цинка и така прави продукта на NOW Foods един от най-добре усвояващите се и най-качествени форми на Цинк в света.

Освен, че е свързан с аминокиселината Глицин, цинкът на NOW Foods е обогатен с масло от тиквени семки, което е получено чрез възможно най-щадящата и добра преработка - семките са студено пресовани, като по този начин са запазени всички техни положителни свойства.

Прием на Zinc Glycinate NOW Foods 120 дражета:
Всеки ден сутрин след закуската можете да приемате по 1 драже от продукта

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари