Гейнър Hyper Mass 5000 BioTech USA 1000 грама

BioTech USA
28.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Hyper Mass 5000 може да стои в основата на вашата комбинация от хранителни добавки! Подходящ е за хора, които качват много трудно килограми. С този превъзходен и гъст шейк ще си набавите нужните калории за деня, без никакъв проблем.

При режимите за покачване на килограми просто не можем да си набавим всичко нужно с храната, не просто като количество. Този гейнър на BioTech USA ще Ви осигури аминокиселини с бърза абсорбация в тялото и огромни количества въглехидрати, които да взривят Вашата тренировка.

Точно тези аминокиселини, които са с разклонена верига, са много важни при тежки физически натоварвания. Когато тренирате здраво и те липсват в тялото Ви, това може да доведе до самоунищожаване на мускулната тъкан, в следствие на засилените нужди за азот на тялото.

Единственият начин това да бъде спряно е чрез добър прием на въглехидрати и протеини с богат аминокиселинен профил. В тази добавка ще откриете и добро количество креатин, който ще Ви помогне да извлечете максималното от всяко едно мускулно съкращение. Креатинът действа много добре заедно с въглехидратите – получавате много повече сила и издръжливост на мускулите, както и засилено възстановяване.

Съставките в Hyper Mass 5000 са разпределени в съотношение 25% протеин : 5% креатин монохидрат : 70% въглехидрати. Така поднесени, протеинът и креатинът засилват ефекта от усиления прием на въглехидрати, за да имате пълноценен продукт за качване телесна маса и мускули.

Как се приема Hyper Mass 5000?
Взимате 65 грама от продукта, което е 1 мерителна лъжица, и ги добавяте в 450 милилитра течност (вода или нискомаслено прясно мляко).
Бъркате или разбивате в шейкър до хомогенна консистенция.
На ден пиете по 2 шейка от добавката, между хранения.
В дните, в които тренирате, единият шейк е между храненията, но втория трябва да е веднага след Вашата тренировка.

Разфасовка: 1000гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари