Гейнър Hyper Mass 5000 BioTech USA 4000 грама

BioTech USA
106.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Hyper Mass 5000 е една основна добавка, за всеки един човек, който иска да качи килограми. За доста хора това е много трудна задача. Ето за това Biotech USA ни предоставят този страхотен шейк, с който да засилим калорийния си прием, без да се тъпчем и измъчваме излишно.

Всеки режим за покачване на телесна маса изисква да си набавим много неща, не само като количество храна, но и като определени нутриенти. С този гейнър ще експлодирате в залата. Той е богат на бързи за абсорбиране аминокиселини и добре подбрана доза от въглехидрати.

Когато в тялото липсват разклонени аминокиселини и има тежки натоварвания в залата, или извън нея, има повишен риск от самоунищожаване на мускулите. Това е нещо, което никой не иска. Тялото обаче има повишени нужди от азот и друг вариант няма.

Точно за това Hyper Mass 5000 е зареден с богат на такива аминокиселини протеин и така важните за качването въглехидрати. За да е още по-добра офертата, BioTech добавят креатин. За неговите безкрайни ползи за мускулите няма нужда да говорим. Още повече, че ефектът му се усилва, когато се приема с въглехидрати.

В резултат на тази синергия ще получите много повече издръжливост и мускулна сила от обикновено. Възстановяването от тежка тренировка също ще бъде подсилено.  Съставките са разпределени в точно съотношение – 5% креатин, 25% протеин и останалото въглехидрати. Подобно нещо е нужно не само, за да качвате килограми, но и чиста мускулна маса.

Приемът на Hyper Mass 5000 се осъществява в две дози през деня.
Един шейк се прави от 65 грама или 1 мерителна лъжица. Разтваря се 450 милилитра течност – вода или обезмаслено прясно мляко. Бърка се до хомогенност на шейка.
В нетренировъчни дни шейковете се пият между отделните хранения. В тренировъчните дни единият шейк се пие моментално след тренировка, а другият отново между хранения.

Разфасовка: 4000гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари