MuscleMaxx Gainer AllMax Nutrition 5344 грама

Allmax Nutrition
160.00 лв.99.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Muscle Maxx Gainer е продуктът, който чувствително може да увеличи размера на Вашите мускули! Формулата е съставена от специално обогатен и висококачествен протеин, който ни доставя Омега-3, 6 и най-вече 9. Освен полезните мастни киселини, в този продукт ще намерите минерали и витамини.

Това е един от шедьоврите в категорията на протеиновите шейкове! Осигурява чудовищен приток от аминокиселини, които да се използват за възстановяване на мускулната тъкан и растежа на мускулатурата. Към 35-те грама протеин във всяка доза получавате и валин, левцин и изолевцин – златните BCAA аминокиселини! Всичко това е възможно благодарение на протеиновата матрица MAXXPRO™

Ако търсите хранителна добавка, която да повиши Вашата производителност, вече я намерихте! Освен, че ще подобри физическите Ви постижения, той ще се грижи и за здравето Ви! Тези полезни мастни киселини, минерали и витамини имат големи ползи!
Продуктът разполага и с триглицериди от средноверижен тип, които са изключително бързи в доставката на енергия, без складиране в тялото под формата на мазнини. Те окисляват мастните клетки, освен че Ви пълнят с енергия!

Ще помогне на мускулите Ви да растат, ще съдейства и с регулирането на апетита. Все пак вътре има и фибри! Многото съставки, които са събрани, си пасват адски добре. Това е един от малкото продукти, които хем покачват активната мускулна мас, хем Ви изчистват от мазнини.

Как се употребява Muscle Maxx Gainer?
Разтваряте две мерителни лъжички в 400мл вода и приемате сутрин и следобед.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари