Serious Mass Optimum Nutrition 12lbs

Optimum Nutrition
155.00 лв.97.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Serious Mass e произведен от ветерана в индустрията с хранителни добавки Optimum Nutrition. Всяка една доза от Serious Mass ви доставя уникалното количество от 1,250 калории, като съдържанието на висококачествени източници на белтъчини и въглехидрати е гарантирано. В 1 доза продукта ви доставя 252 грама въглехидрати и 50 грама протеини от различни източници - суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, казеин и яйчен протеин, всички тези различни източници на протеини ви гарантират постоянен приток на аминокиселини в кръвта. 4-те вида протеини са усвояват с различно времетраене.

 

Serious Mass ви позволява да увеличите дневния си калориен прием по елементарен начин, което от своя страна прави покачването на мускулна маса по-лесно. Продукта е обогатен с креатин и глутамин, добавени са и 25 витамини и минерали. Разфасовка от 12lb - 5344 грама се предлага в 4 различни вкуса - Банан, Шоколад, Ягода и Ванилов сладолед.

 

Прием: Препоръчваме ви да приемате 1 мерителна лъжичка сутрин и 1 мерителна лъжичка след тренировка. В нетренировъчни дни приемайте 1 мерителна лъжичка от Serious Mass сутрин и 1 мерителна лъжичка следобед. 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари