True Mass 1200 BSN 4650 грама

BSN
170.00 лв.94.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Акценти за True Mass 1200 BSN:
Засилен синтез на протеини
Възстановяване
Повече приети качествени калории = повече мускулна маса

True Mass 1200 BSN е ултра-премиум гейнер за покачване на килограми, изработен и проектиран специално за спортуващи с високи калорийни нужди или за тези които искат да качат качествена маса. Всички знаем, че за да се създаде благоприятна основа за растеж са ни необходими калории, калории, които да са от качествен източник и точно такива са и калориите в BSN True Mass 1200.

За да се създадат тези благоприятни условия за качване на повече килограми е нужно да се храним твърде често през час-два, това важи за хора с бърз метаболизъм и с висока физическа активност.
Точно тук идва на помощ продукта на BSN, когато нямате време да изядете плануваната и необходима храна просто вкарвате една доза от True Mass 1200 и вече сте заредени с необходимото гориво.

В една доза от 310гр този иновативен и екстравагантен гейнер True Mass 1200 съдържа 1230 калории, от които 50гр протеин, 222гр въглехидрати от които само 16гр захари и 16гр от познатите ни и нужни и важни фибри, които играят сериозна роля в усвояването и регулират редица важни процеси в тялото ни.

Източниците на въглехидрати от матрицата Complex Carbohydrate Blend в продукта на BSN True Mass 1200 са от качествени смлени овесени ядки и малтодекстрин. В продукта вече отбелязахме, че в доза се съдържат и 50гр качествена протеинова матрица, която е изградена от – суроватъчен протеин концентрат, калциев казеинат, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин изолат, мицелиран казеин, яйчен албумин, глутаминови пептиди и един от най-скъпите белтъци на пазара – суроватъчен протеин хидролизат.

Прием:
1 мерителна лъжичка сутрин и 2 следобед

Разфасовка: 4650гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари