Проби Херб с Мака Cvetita Herbal 30 таблетки

Cvetita Herbal
55.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Какво съдържа Проби Херб – Мака (корен)?

Продуктът съдържа подбрани съставки в своята формула. Това са специални пробиотици и екстракт от корена на растението Мака.

Пробиотиците са общото наименование на полезните чревни бактерии. Те се съдържат естествено в организма, но поради някои причини – употребата на медикаменти, заболявания и т.н., може да се стигне до дисбаланс между полезни и болестотворни бактерии. Регулирането им е от първостепенно значение за подобряване на стомашния комфорт и функции на тялото.

Мака е растение, което е било използвано от хилядолетия за повишаване на силата, издръжливостта и енергията. Неговите ползи го нареждат сред натуралните суперхрани, които съдържат висока концентрация на полезни вещества. Екстрактът от корена на Мака съдържа витамини, минерали, фибри, протеини, аминокиселини и други.

Ползи от Проби Херб – Мака (корен):

 • Подобрява стомашния комфорт;
 • Осигурява полезни стомашни бактерии;
 • Регулира перисталтиката;
 • Повишава имунитета;
 • Действа антиоксидантно;
 • Подобрява либидото;
 • Укрепва кръвоносните съдове;
 • Намалява нервното напрежение;
 • Подобрява умствената активност;
 • Повишава концентрацията;
 • Тонизира.

Как действа Проби Херб – Мака (корен)?

Продуктът е насочен към цялостно подобряване на здравето чрез укрепване на имунната система, подобряване дейността на стомашно-чревния тракт и функциите на мозъка. Всичко това се постига чрез действието на пробиотиците и екстрактът от корена на Мака.

Здравето на стомашно-чревния тракт има огромно значение за цялостното състояние на организма. Когато работи добре, хранителните вещества се обработват пълноценно, имунната защита е силна и тялото се „чувства“ комфортно. В някои ситуации, прием на антибиотици и други лекарства, заболявания и т.н., може да се стигне до превес на болестотворните микроорганизми, съдържащи се в стомашно-чревния тракт. Тогава се появява дискомфорт и се стига до неприятните газове, разстройство или запек, имунната система страда, а с това и вие. Включването на полезни бактерии възстановява равновесието и стомашния комфорт.

Към пробиотичната формула е добавен и екстракт от корен Мака. Растението притежава общоукрепващи качества – стимулира имунната система, защитава клетките от свободните радикали, увеличава силата и издръжливостта, намалява нервното напрежение и държи ума ясен.

Подобрената функция на стомашно-чревния тракт се отразява и върху състоянието на кожата – изчиства тена и намалява възпаленията.

Употреба:

Една доза (1 таблетка) 2x дневно, за предпочитане преди хранене. Таблетката може да се смуче, дъвче или приеме с чаша вода.

Съхранявайте в хладилник.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари