Nattokinase 100 мг NOW Foods 60 капсули

NOW Foods
74.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Nattokinase 100 мг - 60 капсули NOW Foods е ензим, който се извлича от соевите зърна. Служи за разграждането на фибрина, понижава холестерола и кръвното, поддържа здраво сърцето.
Натокиназа е ензим, извлечен от нато (natto) – японска храна от ферментирали соеви зърна. Ензимът Натокиназа прочиства кръвоносните съдове, помага за разграждането на кръвни съсиреци и по този начин подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове. 

Натокиназа е ефективна хранителна добавка за предпазване от сърдечно-съдови заболявания като съдречни удари, флебити, пулмонарни емболии, тромбози и др.

Ензимът Натокиназа атакува и разгражда миниатюрните фибри (фибрин), които формират здрава мрежа и образуват запушвания в кръвоносните съдове. В резултат на което кръвоносните съдове се стесняват или в по-лошия случай запушват, което може да доведе до фатални последици. Стесняването на кръвоносните съдове поради отлагане на фибрин води до повишаване на кръвното налягане (хипертония). Приемът на ензима Натокиназа подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове, регулира кръвното налягане в нормални граници, предпазва от поява на тромбоцити  и дава силна подкрепа за сърдечно-съдовата система.

Всяка доза от Натокиназа предоставя 2000 FU (Fibrinolytic Units), която предпазва от появата на запушвания и осигурява дълголетие за сърцето.

Начин на употреба:

Една капсула, 1-2 пъти дневно на празен стомах.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари