Хидролизиран Колаген Тип 1 и 3 SAN 200 грама

SAN
39.00 лв.29.90 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Биоактивен хидролизиран телешки колаген тип 1 и 3 от най-висок клас и възможно най-чисти суровини.

За да си в добро здраве и да изглеждаш перфектно не е нужно да си просто в добра физическа форма.

Да поддържаш добро здравословно състояние се иска да помислиш и за съединителната тъкан, кожата, косата, ноктите, ставите и костите.

Подхраваш ли ги?

Осигуряваш ли им всички нужни микро и макро елементи?

Колагенът е най-често срещащият се протеин в човешкото тяло, а продуктът на американската марка за хранителни добавки SAN ти го предлага в най-чистата му форма. Колагенът на SAN се отличава със своята чистота и качество.Накратко за Collagen Types 1 & 3 SAN:
Опаковка от 200 грама = 30 дози - достатъчни за 1 месец плътен прием
Незаменим суплемент за красива кожа, здрава и сияеща коса и нокти
Активно участва в укрепването на съединителната тъкан, ставите и костите
Без глутен, GMO и соя
Хидролизиран колаген за пълноценно усвояване
Грижи се за вашия външен вид, опорно-двигателна система и стомашно чревен тракт

Без хормони и без GMO - изцяло пречистен хидролизиран колаген тип 1 и 3.

Усвоява се бързо и безпроблемно.

С напредване на възрастта настъпват и промени в организма на човек. Една от тези видими с просто око промени е намалените нива на колаген. С времето кожата започва да губи своята еластичност, красота, а бръчките и петната стават неизменна част от кожата ти. Появата на целулит и дупки по кожата също е знак на ниски нива на колаген в тялото.

Липсата на достатъчно колаген се отразява и на съединителната тъкан, кръвоносните съдове и храносмилателната система. Например, стомашно-чревната система, когато й липсва еластичност и колаген, хората започват да се оплакват от "лениви черва", "проблеми с перисталтиката" и т.н. Включването на Колаген тип 1 и 3 в ежедневното си меню, ще ти осигури освен по-здрав и красив външен вид, а също така и здраве за органите.

Здравословното състояние на храносмилателната и отделнителна система е гаранция за по-добро здраве. Възпаленията и авто-имунните заболявания обикновено започват своя възход именно там, затова колагенът става все по-популярен също и при хора страдащи от проблеми с червата.

Начин на употреба:
1 доза (6,7 грама) се разтваря в 100-200мл вода или фреш и се приема на празен стомах поне 30 минути преди хранене. Препоръчително е, когато приемате Collagen Types 1 & 3 SAN да не го смесвате с други протеинови източници, а да го приемате само и единствено отделно.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари