Натурален Диуретик Ai-DIUREBOL YAMAMOTO 90 капсули

YAMAMOTO Nutrition
70.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Ai-DIUREBOL е натурален диуретик, който елиминира водната задръжка чрез натурални съставки и стимулирайки естествените процеси в тялото. 

Ai-DIUREBOL е изграден от билкови екстракти, чийто свойства карат тялото да се отърве от водната задръжка без да натоварва излишно сърдечно-съдовата дейност или отделителната система. Стимулирайки естествените процеси в тялото и подкрепяйки физиологията, Ai-DIUREBOL ще ви отърве от задържаната вода по здравословен и безвреден начин.

Какво съдържа Ai-DIUREBOL?

Green Tea / Зелен чай
Зеленият чай е една от най-използваните напитки и хранителни добавки в света. Термогенният и диуретичният ефект, които притежава, превръщат зеленият чай в неизменна част от състава на Ai DIUREBOL.

Dandelion / Екстракт от Глухарче
Екстрактът от глухарче е популярен естествен диуретк с множество полезни функции за спортуващия и неспортуващия човек. Притежава детоксикиращи способности, изхвърля задържаната вода чрез стимулиране на метаболизма и подкрепяне работата на бъбреците. Други негови ползи са, че регулира и нормализира кръвното налягане и често е препоръчван при констипация.

Pilosella / Пилозела е всеизвестен елемент от състава на диуретиците. Среща се често също и в продуктите за третиране на целулит. Препоръчва се употребата й също, когато е налице претоварване на организма от лекарства или хранителни натравяния, както и при различни интоксикации. Причината да е често препоръчван продукт, защото притежава търсеното от нас диуретично свойство. Помага на тялото да се справи с излишните течности в тялото.

Bromelain / Бромелаин е ензим с широкоспектърно действие. Извлича се от Ананас, а основното му предимство е, че помага на тялото да усвоява по-добре храната. Но Бромелаинът е добавен, защото намалява задръжката на вода и се бори успешно с целулита. 

В състава на хранителната добавка се срещат също Centella asiatica, Goldenrod, Asparagine и Bearberry - съставки работещи в синхрон за по-бързото и ефективно постигане на естествената диуретична функция на организма.

Начин на употреба AI DIUREBOL YAMAMOTO:
1 доза = 3 капсули
1 доза се приема на ден - между основните хранения с обилно количество вода

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари