Yohimbine HCL PrimaForce 90 капсули

PrimaForce
32.00 лв.28.90 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Yohimbine на PrimaForce е възможно най-качественият източник на йохимбин, който можете да намерите на пазара. През годините йохимбинът на Primaforce придоби своята популярност по съвсем естествен път. Неговото ползотворно действие, безотказна ефективност и 100%-во качество го направиха най-продаваният йохимбин под формата на хранителна добавка. Това е една от малкото добавки, която ви гарантират редица положителни ефекти, като в същото време тялото е лишено от всякакви странични и неприятни действия.

Приемът на йохимбин има няколко основни свойства, които действат благоприятно на физическото развитие на всеки един спортист, независимо дали е професионалист или обикновен спортен ентусиаст:
Ще спомогне за подобряване на мастният метаболизъм в организма
Стимулира енергийните нива, като енергията, която получавате ще ви придружава и държи бодри през целия ден
Действа като термогенен фет бърнър и стимулира термогенезата в организма - увеличава стойностите на температурата в тялото на клетъчно ниво
Притежава афродизиачно действие - и при двата пола подобрява половата мощ и желанието за креватна гимнастика
Подобрява аеробната и мускулната издръжливост - ще разполагате с енергия и сили за да правите по-дълги и по-изтощителни тренировки

Йохимбинът, който повечето фирми произвеждат е екстракт от кората на дървото Йохимбе, където се среща като естествен източник алкалоида Йохимбин.
От Primaforce обаче са създали този продукт с идеята, да притежава колкото се може по-голяма ефективност и да бъде възможно най-концентриран. Точно водени от тези мотиви, те са използвали йохимбин хидрохлорид, за чието действие не са докладвани в днешни дни някакви странични ефекти, каквито се наблюдават при прием на екстракт от йохимбин от кората на дърво (yohimbe bark).
Хидрохлоридната форма е в пъти по-ефективна, защото организмът ни я усвоява в пъти по-пълноценно, биологичната стойност на активната съставка е значително по-висока, а всеки от нас сам за себе си може да разбере колко повече са плюсовете на един продукт, когато неговата абсорбция е по-пълноценна.

Прием:
Всяка една капсула от продуктът съдържа 2.5 милиграма Йохимбин Хидрохлорид.
Правилният начин на прием е 0,2мг/кг. Т.е. ако тежите 50кг ефективната доза за деня се равнява на 10мг Йохимбин.
Ние ви препоръчваме да приемате всеки ден по 1 капсула сутрин и 1 преди тренировка.
В дните, когато не тренирате вземайте по 1 капсула сутрин на гладно и 1 капсула следобед.
Всеки един прием е желателно да бъде на почти празен стомах, като също така е препоръчително да увеличите приемането на течности през целия ден.Разфасовка-капсули: 90
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване