Л-Карнитин

Предлагаме течен Л-Карнитин, капсули и таблетки на най-изгодните цени от световноизвестни лидери в производството на хранителни добавки!

Разгледайте нашите предложения и ще откриете огромно разнообразие на висококачествени формули съдържащи различни и ефективни форми на л-карнитин.

Постарали сме се да подберем внимателно продуктите, които ще откриете в нашия онлайн магазин, за да гарантираме качество на достъпни цени!

►Какви са плюсовете от приема на Л-Карнитин?
Стимулира изгарянето на мазнини;
Забързва метаболизма;
Зарежда с енергичност;
Подобрява издръжливостта; (1)
Подкрепя мисловната дейност, концентрацията и работата на мозъка; (2)
Притежава свойства да се бори с оксидативния стрес; (3)
Нови изследвания показват, че л-карнитина също така има антиоксидантни способности; (3, 4)
Благоприятства функцията на сърдечно съдовата система;
Регенерира качеството на семенната течност при мъже; (5, 6, 7)

Л-Карнитина играе генерална роля в организма ни, когато става въпрос за елиминиране на досадните мазнини и използването им като източник на енергия.
Приема на л-карнитин освен, че подпомага намаляването процента на подкожните мазнини, той също така има и множество благоприятни ефекти върху човешкият организъм, зарежда организма с енергия, повлиява хроничната умора, поддържа сърдечно-съдовото състояние в оптимално здраве, регулира нивата на холестерола, подпомага плодовитостта при мъжете, осигурява бистър ум и концентрация, стимулира имунната система.

► Какво представлява Л-Карнитина?
Л-Карнитина е естествена аминокиселина, която освен, като хранителна добавка, също се среща и в състава на месни и млечни продукти. Човешкия организъм е способен да синтезира л-карнитин чрез съдействието на други две аминокиселини - лизин и метионин.

Как подпомага отслабването Л-Карнитина?
Аминокиселината притежава уникалната транспортна способност, като спомага за пренасянето на мазнините към митохондриите, където биват изгаряни и използвани от тялото за енергиен източник.

► Какъв Л-Карнитин да изберем - тапсули, течен или на прах?
Съветваме ви да изберете л-карнитин под форма, която Ви е най-удобна за прием. Разликата между различните форми в скоростта на усвояване и ефективността е минимална.

Л-Карнитин капсули:
Ако пътувате често или през по-голямата част от деня сте извън дома си и искате винаги да имате под ръка доза л-карнитин, то е препоръчително да изберете продукт в капсули или таблетки. Дозирането е лесно и практично, а пренасянето на няколко капсули л-карнитин не биха били проблем за никого.
Желателно е да се запознаете с количеството л-карнитин, което се съдържа в 1 капсула или 1 таблетка, за да сте наясно кога и по колко точно л-карнитин приемате. В днешно време повечето хранителни добавки се произвеждат в капсули от бързоусвоими растителни източници, което намалява времето за усвояване и позволява на активното вещества (в случая л-карнитин) да навлиза бързо в кръвопотока и да започне действието си почти мигновено.

Течен Л-карнитин:
От дългогодишната ни практика сме разбрали, че изключително много хора, още детска възраст, имат проблеми с приема на капсули или таблетки. Течният л-карнитин е подходящ точно за тях. Също така той се отличава с това, че се усвоява по-бързо, обикновено се предлага с приятен плодов вкус и е по-приятен за прием. Избирайки течен л-карнитин е важно да видите какво количество се съдържа в 1 доза. Тази информация ще откриете на всяка втора снимка към всеки продукт в нашия сайт.

Л-Карнитин на прах:
Л-Карнитин под формата на прах е подходящ за хора търсещи възможно най-чиста форма на л-карнитин и приемащи няколко вида хранителни добавки наведнъж. Когато л-карнитина е във вид на прах, спокойно можете да го смесвате с друг тип хранителни добавки - например към BCAA, глутамин или фет бърнър на прах.


Показвай: