Л-Карнитин Течен Core MusclePharm 450ml

Muscle Pharm
45.00 лв.29.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Пред вас е най-силният и най-бързо действащ комплексен течен л-карнитин. Нова и съвременна формула обогатена с малинови кетони и приятен вкус.
Естествено намалява и изгаря мазнинте, не притежава странични ефекти и е на страхотна цена.4 причини да изберете L Carnitine Core от MusclePharm пред другите л-карнитини:

1. Единственият л-карнитин съдържащ 4 различни вида л-карнитини във всяка доза: Acetyl L-Carnitine, L-Carnitine Base, L-Carnitine L-Tartrate и Propionyl L-Carnitine
- Различните видове л-карнитини се усвояват с различна скорост и по този начин се осигурява бързо и същевременно умерено освобождаване на активната съставка. Действа бързо след прием и действието продължава и след това.

2. Обогатен е с Малинови кетони - Raspberry Ketones.

Малиновите кетони активират метаболизирането (изгарянето) на мазнините в най-проблемните зони. Те спомагат за регулирането на хормона Адипонектин, който е регулатор на голям набор от метаболитни процеси в човешкото тяло, като някои от най-важните са регулирането на кръвната захар и елиминирането на мазнините. Освен това е известно и действието им като регулатор на глада. Намаляват желанието за сладки храни и така ще се пазите много по-лесно от ненужни калории. Малиновите кетони са 100% безвредни и нямат никакви странични ефекти.

3. Произведен е от водеща марка, известна в целия свят с високото качество на хранителните добавки, които предлага.
MusclePharm е на пазара от 2010-та година, регистрирана е в Денвър, Колорадо и се продава в над 120 страни в целия свят. Над 45,000 са търговците предлагащи и разпространяващи MusclePharm. Всички хранителни добавки на MusclePharm са тествани в различни лаборатории в САЩ и са носители на множество сертификати отговарящи за техния произход и чисти суровини.

4. Действа по напълно натурален и безвреден начин
Различните форми на л-карнитин в комбинация с малиновите кетони карат тялото ви да изгаря мазнините през целия ден. Л-Карнитинът е най-продаваната хранителна добавка за отслабване и изгаряне на мазнини в целия свят. Известен е със своите способности да транспортира мазнинните клетки до местата, където да бъдат изгорени за изполваема мускулна енергия.

5. Изключително изгодна цена за л-карнитинов продукт с подобно качество
За обявената цена получавате 30 дози, на ден е препоръчително да приемате 3 пъти по половин доза. По този начин L-Carnitine Core ще ви стигне точно за 20 дни

6. Притежава страхотен вкус
Повечето течни л-карнитини са с неприятни вкусови качества, но всеки, който е опитвал някога хранителна добавка произведена от MusclePharm е наясно, че те придават уникални вкусови качества на своите продукти.

Продукта на MusclePharm се предлага в разфасовка от 450мл. Подпомага изгарянето на мазнин, по-точно казано превръща мазнините в енергия за тялото ни. Този продукт е една много добра балансирана карнитинова формула, която е подпомогната от Малинови кетони, които имат редица положителни ефекти за всички спортуващи. Подпомага метаболизма и засилва термогенезата и термогенното изгаряне на мазнини в организма.

Приемайте половин доза (1/2 супена лъжица = 7,5мл) сутрин на гладно, преди и след тренировка, а в нетренировъчен ден половин доза сутрин, следобед и вечер преди лягане.

Л-Карнитин цени

Разфасовка: 450мл
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари