Течен Л-Карнитин CarniPure Liquid SAN 473ml 32 дози

SAN
59.00 лв.32.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

С какво този течен Л-Карнитин е по-добър от всички други?
1. Произведен е от SAN Nutrition - производител, който е гаранция за качество и използващ само най-качествените суровини в света! (Вижте ВИДЕО от производствените бази на SAN)
2. Съдържа CarniPure - това е най-потентната, най-ефикасната и най-чиста форма на Л-Карнитин.
3. Овкусен е с екстракт от листата на Стевия - растение, чийто листа притежават силни овкусяващи качества. Това е най-полезният подсладител и не вреди на организма.
4. Обогатен е с Витамин B6 и B5 - тези 2 витамина са ключови за хората целящи изгаряне на мазнини и стопяване на досадните мастни зони. Подпомагат организма да пренасочи ненужните мазнини и въглехидрати към места, където да бъдат използвани като енергия за тялото или да стимулират и подхранват имунната система и кожата.
5. Силно концентрирана и с висока степен на усвояване формула - Всяка доза е заредена с 1 000 милиграма Л-Карнитин CarniPure, а тази форма на л-карнитин се отличава с най-висока бионаличност и съответно ефектът от подобен тип л-карнитин би бил най-силно изразен.
6. Подходящ е за употреба от вегетарианци - не съдържа никакви животински продукти, подобрители и подобни.
7. Тестван е клинично - абсолютно всяка нова партида от продуктите на SAN, бива тествана от независимо 3-то лице - клинична лаборатория, която сертифицира продукта.

Преобразува нежеланите мазнини в енергия, л-карнитина в тази формула на L-carnitine Liquid SAN е с най-високата биологична стойност позната на пазара, засилва изгарянето на мазнини и подкрепя по-стегнатият вид на тялото, перфектен е за прием от вегетарианци. Съдържа най-известният, най-чистата формула и призната в световен мащаб CarniPURE®. Освен изгарянето на мазнини ползите от прием на L-Carnitine Liquid SAN са повече от колкото можете да си представите. Знаем, че SAN винаги държи на качеството, за това и в този продукт суровината използвана за наличието на Л-Карнитин е на Швейцарската марка Lonza, а именно известният CarniPure®. 

Какво да очаквате от приема на L-Carnitine CarniPure Liquid SAN 473ml?
Ефективно изгаря мазнините в най-проблемните зони
Осигурява тонус и жизненост на организма
Дава енергия и стимулира метаболизма
Подпомага ума и паметта

Какво съдържа?
1 опаковка от 473 мл съдържа 32 дози по 15мл всяка
Всяка доза ви доставя:
Калории 15
Въглехидрати 4 грама
Витамин B6 2 мг
пантотенова киселина 10мг
Патентован Л-Карнитин CarniPure 1000мг

Прием:
1 доза = 1 супена лъжица
В тренировъчен ден 1 доза сутрин и 1 доза преди тренировка
В нетренировъчен ден 1 доза сутрин и 1 доза следобед

Разфасовка: 473мл
Вкус: Orange
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари