Течен Л-Карнитин Platinum 100% L-Carnitine 1500 MuscleTech 473ml

Muscle Tech
48.00 лв.29.90 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Л Карнитинът е аминокиселина включваща се в метаболитните процеси при изгарянето на мазнини и използването им на клетъчно ниво като източник на енергия. Освен за отслабване, л-карнитинът може да се използва успешно и като елемент за възстановяване и издръжливост.

Platinum 100% L-Carnitine 1500 MUSCLETECH е хранителна добавка, която може да се използва от всеки спортист - търсещите изгаряне на мазнини, желаещите да подобрят физическата си подготовка или дори и спортуващите просто за тонус.

Всеки един човек може да извлече ползи за здравословното си състояние и формата си, когато използва висококачествен л-карнитин.

Предлага се в опаковка от 473ml съдържаща 30 дози, а всяка доза е източник на 1500mg чист Л-Карнитин от най-чистите и ефективни суровини

MUSCLETECH са производител, който освен, че държи най-много на качеството на своите продукти, те винаги търсят възможност да доставят пълно удоволствие на своите фенове, чрез вкусовите вариации и специфики на добавките, които произвеждат. В този случай Platinum 100% L-Carnitine 1500 също е овкусен и то в страхотно усвежаващ вкус на цитрусови плодове.Начин на употреба Platinum 100% L-Carnitine 1500:
1 доза = 1 супена лъжица = 16 мл
Приемайте 2 пъти на ден по 1 доза - сутрин и преди тренировка, а в нетренировъчни дни сутрин и следобед. Винаги разклащайте преди употреба.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари