Термогенен Фет Бърнър Ai-BURN HARDCORE YAMAMOTO 90 капсули

YAMAMOTO Nutrition
89.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Ai-BURN HARDCORE е фет бърнър съдържащ множество стандартизирани билки, екстракти и Л-Тирозин, които стимулират мастния метаболизъм и отслабванетоувеличават енергията, намаляват апетита, и подобряват концентрацията.

AI BURN HARDCORE, е по-мощната версия на познатият ни Ai-BURN. Тази формула е доста по-силна и с много по-комплексен спектър на действие. 

Постигането на едно по-добре изглеждащо тяло и стимулиране процесите отговорни за изгарянето на мазнините в тялото, е лесна задача с помощта на Ai Burn HARDCORE. Продуктът е изграден от съставки, които действат максимално ефективно благодарение на синергичната им комбинация и внимателен подбор от страна на YAMAMOTO.

Какво съдържа AI BURN HARDCORE YAMAMOTO?

Кофеин - основният активен компонент срещащ се в състава на кафето, чая, гуараната и още множество други енергизиращи природни билки. Кофеинът действа енергизиращо и подобрява физическия капацитет, намалява умората и помага на тялото да се справя по-лесно в тежки ситуации, като осигурява мотивация, желание и концентрация. 

Гуарана - растение срещащо се в региона на Амазонка. През последните десетилетия употребата на гуарана в напитки и хранителни добавки става все по-популярно. Причината е в способността й да активира нервната система чрез съдържащите се в нея кофеин, теофилин и теобромин - естествени алкалоиди, които подобряват желанието за тренировка, увеличават тонуса и подобрявт настроението. Също така приема на гуарана намалява апетита и свежда до минимум желанието за сладки храни. Освен, че ви дава енергия, гуараната забързва обмяната на мазнините и стимулира натуралното отслабване.

Зелено кафе - богато на антиоксиданти, стимулира изгарянето на мазнини и използването им като енергиен източник, зеленото кафе притежава и редица други полезни свойства. Намалява задръжката на вода и притежава диуретичен ефект - изхвърля водата и намалява отоците.

Зелен чай - богато на полифеноли и катехини, зеленото кафе е активен стимулатор на термогенезата и липолизата. Намалява по естествен път кортизола.

Екстракт от Форсколин - натурален фет бърнър подобряващ междуклетъчната комуникация и увеличаващ секрецията на ензима липаза, който е отговорен за изгарянето на мазнините. Индиректно форсколинът служи и за производството на АТФ - основният енергиен източник на мускулите, което подобрява и издръжливостта по време на тренировка.

Kola Nut (Плодове от растението Кола) и Синефрин - вещества намаляващи желанието за сладки храни и увеличаващи чувството на ситост. В същото време притежават свойствата да подкрепят метаболизма и енергията.

Други интересни съставки съдържащи се в AI BURN HARDCORE и аквитиращи метаболизма са Теобромин и Мате.
Теоброминът е алкалоид, който се съдържа в какаото. Стимулира централната нервна система и притежава диуретични и съдоразширяващи свойства.
Мате е често използвана и популярна напитка в Аржентина, която е силно енергизираща. Мате е богата на хлорогенна киселина, теобромин и кофеин - вещества притежаващи силни термогенни свойства. 

Капсаицин - вещество извлечено от лют червен пипер. Активират използването като енергия и изгарянето на кафявата мастна тъкан. В тялото ни се отличават два вида мастна тъкан - бяла и кафява. Капсаицинът е силен термогенен стимулатор и убиец на мазнини.

Съдържащите се Жен Шен и Л-Тирозин са компонентите на AI BURN HARDCORE, които ще активират в най-голяма степен мастния метаболизъм и ще забързат обмяната на веществата по време на активни физически натоварвания. Подобряват паметта, концентрацията и издръжливостта.

Употреба на AI BURN HARDCORE YAMAMOTO:
1 капсула се приема сутрин и 1 капсула 20-30 минути преди физическа активност.
В дните, когато не сте планували тренировки - приемайте 1 капсула сутрин и 1 капсула следобед.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари