Термогенен Фет Бърнър Ai-LIPOROL YAMAMOTO 90/180 капсули

YAMAMOTO Nutrition
90.00 лв.
с безплатна доставка

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

YAMAMOTO Ai-LIPOROL е термогенен фет бърнър от най-ново поколение, изграден от естествени съставки и подкрепен от научни изследвания за да гарантира максимално задоволителни резултати на всеки дръзнал да се заиграе с един от най-силните фет бърнъри в света на хранителните добавки.

В днешно време се срещат хиляди варианти на термогенни фет бърнъри. И в голямото предлагане на най-различни продукти, повечето обикновени и трениращи за здраве хора, които нямат много познания, биват обърквани от множеството информация и голямото разнообразие.

Ще ви кажем накратко защо Ai-LIPOROL е по-добър.
1/ Не съдържа безобразно количество нервостимулатори и енергетици.
2/ Базира ефекта си на естествени процеси, отговорни за метаболизирането на мазнините и тяхното изгаряне.
3/ Съдържа натурални екстракти, които са подбрани от специалистите на YAMAMOTO и са съгласувани с днешните тенденции и научни доклади за ефективност, безопасност и чистота.

Какво съдържа Ai-LIPOROL YAMAMOTO?

Екстракт от Какао, което е богато на теобромин.
Какаото е богато на теобромин, който се среща също и е черния шоколад. Теоброминът подобрява концентрацията и се грижи за добрия тонус.

Екстракт от Горчив Портокал с високо съдържание на синефрин
Горчивият портокал е богат на няколко вещества, които стимулиат бета-адренергични рецептори служещи за метаболизирането на мазнините.

Екстракт от Зелен чай, който е естествено богат на EGCG (епигалокатехин галат) и други полифеноли
Зеленият чай е натурален стимулатор на метаболизма. Притежава антиоксидантни свойства и силен термогенен ефект.

Екстракт от Зелено кафе, богато на хлорогенова киселина и е естествен източник на кофеин
Хлорогеновата киселина редуцира количеството на абсобрираните въглехидрати и по този начин намалява усвоените калории от всяко хранене през деня.

Гвинейски Пипер или известен още като Райски Зърна (Guinea Pepper / Paradise Grains)
Натурален термогенен стимулатор, който активира термогенезата и споага за превръщането на бялата мастна тъкан в кафява мастна тъкан, което активира изгарянето на мазнините като източник на енергия.

Екстрак от Чили, съдържащо супер количества капсаицин
Капсаицинът е алкалоид с доказано ефективни термогенни свойства и освен това "инхибира" мастното натрупване и затлъстяване.

Glucomannan е част от състава на AI-LIPOROL, защото намалява желанието за постоянно хапване и непрестанния глад. Той е от рода на фибрите и се извлича от растението Конджак.
При абсорбцията на Глюкоманнан той увеличава чувството за ситост, като се смята, че има способността да увеличава обема си до 17 пъти. Свързва се с водните молекули и благодарение на увеличеният си обем създава чувството за ситост, което и следователно ще ви помогне да се спасите от постоянните пориви на "вълчи апетит".
Glucomannan има още едно интересно свойство, което е огромен плюс за търсещите естествено и здравословно отслабване. Попаднал в стомаха и червата, той се свързва с мазнините и спомага за тяхното преминаване през организма без да се усвояват, а точно обратното - да се изхвърлят.

Дехидратиран Кофеин - най-добре усвояващата се форма на кофеин. Количеството на кофеин в доза не е голямо и няма да "изпържи" нервната ви система, така че няма нужда от притеснения. Ще ви зареди с тонус за тренировка, а освен това и ще работи в перфектен синхрон с другите съставки във фет бърнъра за да активира по-ефективното изгаряне на натрупаните мазнини.

Начин на употреба AI LIPOROL YAMAMOTO:

1 доза = 3 капсули

Приемайте 1 доза 30 минути преди тренировка, а в почивен ден приемайте 1 доза сутрин след събуждане.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари