OxySport Black Muscle Pharm 90 капсули

Muscle Pharm
110.00 лв.75.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

OxySport Black от MusclePharm е ефективен термогенен фет бърнър, който бързо и безпощадно изгаря мазнините, регулира апетита и намалява желанието ви за сладки храни. OxySport осигурява енергия придружаваща ви през целия ден, като в същото време е зареден със съставки, които освен енергия, също подобряват и физическата ви издръжливост и работоспособност.
OxySport Black се различава от другите бърнъри с това, че съставът му е изцяло прозрачен и ефективността му не се крие зад скрити бленди. Тук всичко е ясно написано и еднозначно, така че всеки от вас ще е наясно с това какво приема и в какви количества.

Накратко за OxySport Black:
Опаковка от 90 капсули
Термогенен фет бърнър за отслабване
Намалява и апетита и ви помага да го контролирате
Осигурява ви чиста и неспирна енергия
Стимулира метаболизма
Не съдържа никакви скрити бленди
450 милиграма Sinetrol
100 милиграма Theacrine
100 милиграма Capsimax
750 милиграма Л-Карнитин

MusclePharm са разделили състава на OxySport Black на 3 основни матрици:
1. Изгаряща мазнините и увеличаваща термогенезата - Fat Igniter & Thermogenic Matrix
Тази част от продукта е проектирана с цел максимално увеличаване възможностите на организма да започне да използва натрупаните мазнини за енергия.
Матрицата е изградена от Л-Карнитин тартрат, Sinetrol - екстракти от средиземноморски цитрусови плодове - грейпфрут и сладък портокал. Добавени са също така и екстракт от семената на Гуарана, червен портокал със стандартизирано съдържание на поне 20% флаваноиди. Важно е да се отбележи наличието на Липаза - това е основният ензим, който разгражда мазнините.

2. Комбинация за издръжливост и енергия - Stamina & Energy Matrix
Тази матрична комбинация от активни енергетици и невростимулатори е тук за да ви даде енергия, фокус, желание за тренировки и движение, като в същото време ви помогне да изгаряте по-ефективно излишните телесни мазнини.
Изградена е от матрична комбинация от 4 основни съставки.  Това са дехидратиран кофеин, pTeropure - патентован антиоксидантен екстракт извлечен от плодовете на сини боровинки. Наподобява ефекта на известният Ресвератрол - увеличава силата на метаболизма и изгарянето на излишните мазнини, стимулира отслабването и енергичността. Добавени са също така холин и теакрин за усилено увеличаване на енергията и концентрацията.

3. Матрица за намаляване и регулиране на апетита
Изградена от екстракт от кората на Канела и екстракт от лют червен пипер, тази матрица е създадена с идеята да ви помогне да се справите с вълчия глад и голямото желание за сладки и нездравословни храни.

Прием на OxySport Black MusclePharm:
1 доза е равна на 3 капсули
Приемайте 2 пъти на ден по 1 доза. 1 доза сутрин след събуждане и поне 20-30 минути преди закуската. Втората доза се приема 30 минути преди тренировка, а в нетренировъчните дни следобед на празен стомах.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари