Креатин Монохидрат CreaSyn AllMax Nutrition 400 грама

Allmax Nutrition
37.00 лв.25.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Търсите най-качественият креатин монохидрат и в същото време да е на достъпна цена?
AllMax Nutrition знаят какво търсят потребителите и точно заради това създадоха Creatine Monohydrate - CreaSYN - най-високо качество креатин монохидрат на изключително ниска и достъпна цена

AllMax Nutrition винаги се стараят да предоставят най-доброто на своите фенове и именно заради тази своя политика на работа, те създадоха не просто обикновен креатин монохидрат, а 100% чист, патентован и микронизиран CreaSYN.
CreaSyn е най-чистата и патентована форма на креатин монохидрат, като е подкрепена с редица изследвания и е смятана за една от най-добре усвояващите се (и съответно най-ефективна) форма на креатин на пазара за спортни храни и добавки.

Креатинът като действие и ефект е незаменим за спортистите, които искат да подобрят цялостно физическата си форма.
Той спомага за по-бързото увеличаване на експлозивната сила, стимулира растежа на мускулната маса и допринася за по-ефикастното възстановяване след тежки ежедневни физически натоварвания.

Опаковка от 400 грама
80 дози в опаковка

Употреба:
Креатин монохидрата може да се приема по 2 начина:
1. Със зареждаща фаза и 2. Без зареждаща фаза

1. Сутрин, обед, следобед и вечер в продължение на 7-10 дни се приемат по 5 грама, след което се продължава още 40-50 дни прием по 3-5 грама веднъж на ден.
2. Всеки ден в продължение на 2 месеца се приемат 5-10 грама на ден. Сутрин и следобед или сутрин и след тренировка, а също може и сутрин и преди тренировка - няма значение.
Следвайки теорията и практиката ние ви съветваме да приемате креатин монохидрат Сутрин и след тренировка по 5 грама, а в почивните дни сутрин и следобед по 5 грама за 2 месеца.

Разфасовка: 400гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари