Био Рибено Масло за Деца NOW Foods

NOW Foods
44.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Рибено Масло за деца от NOW Foods - перфектният подкрепител за пълноценният и правилен физически и психически растеж на вашето дете!
Вкусно, без осътатъчен рибен вкус или мирис, Био Рибено Масло NOW Foods за Деца (За дъвчене) е идеалната хранителна добавка за вашето палаво и винаги активно дете. А дори то да не е такова, скоро ще стане, защото маслото повишава енергията и силата на малчугана ви.

Приема на Омега 3 е важен за подрастващите деца, защото мозъкът им е изграден в по-голяма си степен от мазнини, а най-голямо присъствие притежава точно Омега 3. В началните моменти от раждането, та чак до настъпването на 10-12 годишна възраст децата са категоризирани, като група с по-завишена необходимост от Омега 3, като те се явяват неизменна част от правилното развитие на двигателната система, знания и интелект, както и за нормалното функциониране на мозъка.

С изключително високото си съдържание на омега-3 киселината DHA, Био Рибено Масло NOW Foods за Деца (За дъвчене) спомага за правилното развитие на костната система, а също така и заздравява зъбите. Добавката спомага за нормалния растеж на детето и за перфектна двигателна система. Био Рибено Масло NOW Foods за Деца (За дъвчене) се препоръчва също и за за деца под 4-годишна възраст.

Препоръчителен прием:
от 1 до 3 пъти дневно, най-добре с хранене.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари