Flax Oil (High Lignan) 1000 мг - 120 дражета NOW Foods

NOW Foods
43.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Flax Oil (High Lignan) 1000 мг - 120 дражета NOW Foods е стимулатор на клетъчната енергия. Повишава енергията и гори мазнините.
Масло от Ленено Семе е дар от природата, който се отличава с многобройните си ползи за човешкото тяло. То е източник на здравословните омега-3 мастни киселини. 
Масло от Ленено Семе намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, спомага при борбата с артрита и сърдечно-съдови заболявания, както и съдържа големи количества лигнини – растителни химикали с антиракови и антивъзпалителни свойства. Също така спомага за възстановяване на тялото при стресови ситуации, намаля подкожните мазнини и действа тонизиращо.
Масло от Ленено Семе е с богато съдържание на витамини и минерали - цинк, желязо, магнезий, сяра, калций, фосфор, калий, манган, мед, кобалт, молибден, хром, никел, витамин Е и витамини от Б-комплекс. Масло от Ленено Семе от NOW Foods се пресова по специална технология и се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.
 Каква е разликата между Масло от Ленено Семе и обикновеното 
Ленено Масло (Flax Oil)? 
 
Масло от Ленено Семе осигурява на организма по-големи количества растителни химикали и лигнини, които са свързани директно с естрогена. Високата концентрация на лигнини прави продукта далеч по-потентен от обикновеното ленено масло на пазара. 
Другото предимство на концентрираното ленено масло е по-високото съдържание на омега-3 , 6 и 9 мастни киселини в състава.
 
Начин на употреба:
Една доза 1-3 пъти дневно.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари