Salmon Oil Масло от Сьомга Natures Bounty 120 капсули

Natures Bounty
33.00 лв.28.80 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Масло от студеноводна Сьомга - перфектният източник на Омега 3 полиненаситени мастни киселини.
Сьомгата е рибата с най-голямо съдържание на полезни омега 3 киселини. Поради тази причина, сьомговото масло е толкова ценено в хранителните режими за сваляне на килограми, в поддържането на нормално кръвно налагяне и ниво на холстерола, а също така и при активен начин на живот и тренировки. Всичко това можете лесно да си го набавите с Маслото от студеноводна Сьомга произведено в най-добрите производствени бази на Natures Bounty.

Наред с мастните киселини, Salmon Oil Масло от Сьомга Natures Bounty 120 капсули съдържа и солидно количество витамин А и Д. Те са основни в образуването на нова клетъчна мембрана, което ги прави и незаменими съставки за възстановяване на тялото, а също така и при кожни проблеми, душевни разстройства, силна мигрена и превенция от недостиг на витамини по време на бременност.

За направата на Маслото от Сьомга Natures Bounty са използвали високотехнологични почистващи методи за премахване на евентуално съдържащ се живак. Живакът е неизменна част от химичното съдържание на по-голямата част от големите риби.

Препоръчителен прием:
от 2 до 3 пъти дневно по 1-2 капсули по време на хранене.

Разфасовка-капсули: 120
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари