Pro-Antium Ronnie Coleman 2550 грама

Ronnie Coleman Signature Series
140.00 лв.75.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Всички знаем кой е Ronnie Coleman, а знаете ли какво е Pro - Antium? Това е неговата любима протеинова матрица, която лично той е проектирал и създал, а като най-добрият бодибилдър е създал подобно нещо, кой може да се съмнява в неговото качество и ефективност?
Pro Antium далеч не е само една обикновена протеинова матрица. Освен 7-те различни протеинови вариации, в Pro Antium са добавени и още няколко основополагащи покачването на мускулната маса съставки, които увеличават многократно ефективноста на протеина.

Всяка доза е заредена с допълнително количество есенциални аминокиселини - глицин, левцин, изолевцин и валин. Също така са добавени и полезни Омега 3 и Омега 6 мазнини, както и мононенаситени мастни киселини (отново полезни мазнини).
Отделно от това всяка доза от Pro Antium е заредена със сложни въглехидрати, които да зареждат организма постоянно с енергия и да стимулират възстановяването и повишаването на мускулната маса.
За да бъде пълен и перфектен Pro Antium е зареден и с креатин - това е основна съставка, която стимулира регенерирането на АТФ в мускулите, което ви позволява да правите по-тежки и по-интензивни тренировки, като в същото време ви зарежда с енергия и подпомага възстановяването.

Начин на употреба:
Разтворете 1 мерителна лъжичка в 150-250мл вода и приемайте сутрин след ставане, 20-30 минути преди физическо натоварване и веднага след тренировка.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари