Syntha 6 BSN 2270 грама

BSN
135.00 лв.82.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Syntha 6 вече се произвежда също така и с нова и подобрена формула:
Syntha 6 EDGE BSN 1780 грама (по-високо количество протеин в доза и по-малко въглехидрати)

Акценти за Syntha 6:
- Мулти-функционална протеинова матрица
- Качествени и фармацевтични източници на протеинови суровини
- Ненормално вкусни шейкове наподобяващи млечни и плодови вкусове

Производителите на тази протеинова матрица позната на всички ни Syntha 6, а именно BSN, разбиха всички представи и бариери ведъж за винаги за вкусовите качества на протеините, представяйки и пускайки на пазара пускайки на пазара ненормално вкусния протеин Syntha 6. Невероятна протеинова пудра.

Syntha 6 се дефинира още с понятието “мулти-функционален” протеинов продукт.
И сега ще попитате Защо? Защото можете да приемате Syntha 6 по всяко време, когато имате нужда – пред тренировка, след тренировка, сутрин на гладно, следобяд като заместител на хранене, ако сте забързани нанякъде.

С “две думи” да ви кажем с каква цел е създадена Syntha 6 и в какво ви помага: Изграждане и увеличаване на мускулната тъкан, респективно увеличаване на мускулната маса.
Стимулира синтезирането на белтък тялото ни. Възстановява ни, позволява контрол над теглото ни, Syntha 6 е и перфектна подкрепа към ежедневното хранене и диета на използващият я.

Нека да поговорим малко за съдържанието на Syntha 6. Всяка доза от новата опаковка и формула на Syntha 6 е 1 мерителна лъжичка = 47,2гр, като във всяка доза се съдържат 200калории, от които 22гр чист белтък и 14гр. въглехидрати от които само 2гр захари. В тази доза от 47,2гр получавате и важните и полезни за всички ни 5гр фибри.

Относно източниците на протеин в Syntha 6, нека да кажем, че те биват бързи и бавни, причината за това съотношение е, че създателите на продукта BSN са преценили, че това е най-удачният вариат за всеки, който иска да приема Syntha 6 и постепенно след приема да се усвобождават протеини в кръвта. За това се нарича и протеинова матрица, защото образно казано заради различната степен на усвояване Syntha 6 доставя гориво за мускулите ни през по-дълъг период от време.

Споменатите по-горе изотчници на протеин са наречени “Протеинова матрица съставена от:” – Суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, калциев казеинат, мицелиран казеин, млечен протеин изолат, в Syntha 6 са добавени и яйчен албумин и глутаминови пептиди за по-качествено възстановяване.

Нека ви изясним факта, че приема на Syntha 6 е подходящ според съответните цели. Ако искате да качите мускулна маса или да поддържате теглото си без да качвате допълнителни мазнини, а в същото време да давате необходимото количество белтък на тялото си, то Syntha 6 ще ви помогне. Но ако сте решили да сваляте мазнини, моля, обърнете се към нас за да ви предложим подходящи продукти според тази ви цел. Просто е. Syntha 6 е богата на въглехидрати, които при изгаряне на мазнини е желателно да се сведат до минимум.

Ние от екипа на www.pompai.com ви препоръчваме да приемате Syntha 6 по следния начин:
задължителен прием: сутрин веднага след ставане 1 доза, веднага след тренировка 1-2 дози.
Това са задължителните моменти, когато да приемате протеина, а препоръка за прием в нетренировъчен ден:
сутрин на веднага след ставане 1 доза, следобяд между храненията също можете да добавите 1 доза Syntha 6 към дневното си меню.

Прием на Syntha 6 за жени – приемайте 1 мертелна лъжичка с 200мл. студена вода или по ваша лична преценка.

Препоръчваме да изпробвате в началото с различно количество вода за да разберете вашия вкусов идеал.

Приемайте от 1 до 4 дози на ден в зависимост от необходимостта ви да си набавяте белтък според моментната ви форма.
Производителя препоръчва за засилване вкусовите качества на Syntha 6 да се смесва с нискомаслено студено прясно мляко.

Разфасовка: 2270гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари