Всичко в едно CREATESTON CLASSIC PEAK 1600/3000 грама

PEAK
119.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

CREATESTON CLASSIC е хранителна добавка "ВСИЧКО В ЕДНО" изградена на базата от 70 активни съставки като - протеини, аминокиселини, въглехидрати, креатин, билкови екстракти и т.н.

CREATESTON CLASSIC е подходящ за всеки спортист нуждаещ се от цялостна подкрепа за своята физическа форма. Ако търсите хранителна добавка, която с една доза да ви осигури всичко нужно, то в момента пред вас е най-подходящият суплемент. 

CREATESTON CLASSIC доставя на организма ви всичко необходимо!
За да се гарантира максимален мускулен растеж и поддържане на добро възстановяване в състава на продукта е добавен бързоусвоим суроватъчен протеин изолат и незаменими аминокиселини, както и BCAA.

В съвършенната формула на продукта от PEAK са добавили креатин с най-високо ниво на усвояване - креатин пируват и креатин цитрат, които ще задоволят нуждите на мускулите по отношение на покачване на силата, възстановяването и мускулния растеж.

Приемането на въглехидрати веднага след тренировки увеличава мускулния растеж и поддържа регенериращите процеси в оптимални стойности. Точно и поради тези причини от PEAK са добавили ензимно хидролизирани въглехидрати за максимално бързо усвояване.

Съдържанието на CREATESTON е много комплексно. Освен, че съдържа най-важните макронутриенти - протеини и въглехидрати, в суплемента са заредени и във високи дози от най-важните 25 микронутриенти. Витамините и минералите са отговорни за множество важни процеси в тялото на един спортист. Нагледен пример за това е съдържащият се Магнезий в CREATESTON CLASSIC. Той е отговорен за правилните мускулни съкращения - намалява крампите и нормализира електролитния баланс. Съдържащият се Цинк е отговорен за повишаване нивата на собственото производство на тестостерон - хормон, от чийто стойности зависи дали ще сте в добра обща кондиция или не. 

CREATESTON CLASSIC PEAK се предлага в 2 опаковки:
1600 грама + 48 капсули = 16 дози
3000 грама + 90 капсули = 30 дози

Начин на употреба CREATESTON CLASSIC PEAK:
1 доза = 100 грама (5 мерителни лъжички) + 3 капсули
1 доза се разтваря в 300-400мл вода и се изпива заедно с 3 капсули веднага след тренировка, а в почивен ден сутрин на гладно.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари