100% Whey Gold Standard Optimum Nutrition 2273 грама

Optimum Nutrition
170.00 лв.86.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

100% Whey Gold Standard се превърна в нарицание за стандарт на качеството и перфекционизма в производството на хранителни добавки.
Протеинът на Optimum Nutrition – 100% Whey Gold Standard e бест-селър в световен мащаб. Той печели редица награди измежду които за най – добър протеин в следните години – 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009-та година.

Няколко думи за производителя на Whey Gold Standard:
Историята на Optimum Nutrition започва през далечната 1986-та година, когато за първи път те излизат на пазара за спортни и хранителни добавки. Още от самото начало, те поставят фирмата да лежи на 3 основи, отнасящи се пряко за продуктите, които излизат от производствените им бази - качество, иновации и перфекционизъм. Ако трябва да говорим за иновации относно Optimum Nutrition, то е важно да споменем факта, че точно те първи пуснаха на пазара на хранителните добавки казеинов протеин под формата на пудра. А също така и първи инициираха и представиха мицеларния казеин, който и в днешни дни се смята за най-качествения бавен източник на белтъчини. За пълната доминантност на 100% Whey Gold Standard няма нужда да споменаваме много, самият факт, че за толкова години това е най-предпочитаният протеин в световен мащаб, лишава от смисъл изткъването на суперлативи по отношение на марката. Optimum Nutrition винаги са се стремяли да произвеждат хранителни добавки, които се отличават от всички други, не само външно, но и според своето съдържание. Друг приоритет на марката е тези качествени продукти да бъдат и достъпни като цена. Иновациите в Оптимум винаги са били на почит и затова, те винаги се стараят да предвидят и постоянно да са в течение с иновациите и новите продукти на пазара. Ефективността на произведените хранителни добавки от Optimum Nutrition е доказана през годините чрез милионите фенове и лоялни клиенти на този бранд.

Защо Whey Gold Standard е толкова добър?
Оптимум Нутришън наложи стандарт, спрямо който се съобразяват всички фирми, които претендират, че произвеждат  висококачествени протеинови продукти. По всеки параграф Whey Gold Standard е винаги една идея пред другите – съдържание, вкус, чистота на суровините, ефективност. 
Погледнете и сравнете съдържанието на този протеин с други подобни, така сами ще се убедите за себе си кое да изберете и кое е най-подходящи за вас:
Всяка доза от ON 100% Whey Gold Standard съдържа специална формула с патентована протеинова бленда от :
-Микрофилтриран суроватъчен протеин изолат 
-Йонно-обменен суроватъчен протеин изолат
-Ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат
-Hydro Whey – най-бързият протеин изграден от пептиди с ниско молекулярно ниво, което гарантира бърза абсорбция от мускулатурата и максимално бързо възстановяване и растеж

-74 дози в опаковка
-30 грама доза
 *120 калории в доза
  *от които 10 от мазнини
  *12 калории от въглехидрати
  *96 калории от протеини
-24 грама протеин в доза
-3 грама въглехидрати в доза
 *от които под 1 грам захари
-1 грам мазнини
 -от които под 0.5 грама наситени
-Добавени ензими Lactase и AminoGen за по-добро усвояване на съставките
-Над 4 грама глутамин и негови производни в доза
-Над 5 грама аминокиселини в разклонена верига – BCAA

Whey Gold Standard е един от малкото протеини върху чийто етикет можете да прочетете и видите изписано първо съдържанието на Суроватъчния Протеин Изолат. Щом е изписан първи този източник, значи неговият дял в цялостното съдържание е най-голям. Суроватъчния протеин изолат обикновено е над 90% чист белтък за 100 грама. Иначе казано това е най-скъпата и ефективна форма на протеин, която е без еквивалент и до днешни дни.
Предлагаме ви още един факт за Whey Gold Standard, който е също основна причина този продукт да е толкова популярен и предпочитан от спортистите. Аминопрофил. Точно така – аминопрофил, това е процентното и количествено съдържание на всички аминокиселини по отделно за 100 грама пудра от продукта. По-надолу можете да видите от коя аминокиселина колко точно милиграма има в 1 доза (30 грама). Предупреждаваме ви, че стойностите могат да варират в зависимост от това кой вкус от продукта сравнявате.
Незаменими аминокиселини
-Триптофан 405мг
-Валин 1422мг
-Трионин 1654мг
-Изолевцин 1573мг
-Левцин 2531мг
-Лизин 2233мг
-Фенилаланин 748мг
-Метионин 492мг
Заменими аминокиселини
-Аргинин 505мг
-Цистин 494мг
-Тирозин 703
-Хистидин 423мг
-Пролин 1509мг
-Глутамин и негови производни 4082мг
-Аспарагинова киселина 2508мг
-Серин 1126мг
-Глицин 412мг
-Аланин 1180мг

Какво ва очаквате от приема на подобен тип хранителна добавка?
100% Whey Gold Standard ви дава това, от което се нуждаете – различни форми на чисти суроватъчни протеини, които са източници на пълноценни белтъчини, това е гаранция  за максимално и ефективно постигане на вашите цели. 
- Възстановяване
- Мускулен растеж
- Подобряване на силовите постижения
- Увеличаване на издръжливостта
- По-изразена и дефинирана мускулатура

За кого е подходящ Whey Gold standard?
Специално този продукт е подходящ за всеки активно спортуващ човек, независимо от поставените цели. Идеален избор в период за покачване на мускулна маса, защото ви осигурява всичко необходимо. Също така е перфектен избор когато сте на диета за отслабване, защото лесно можете да си набавите нужните белтъчини и то по много вкусен и приятен начин. Благодарение на своите добри вкусови характеристики, Whey Gold Standard ще ви бъде пряк помощник в регулиране на апетита за сладко и нездравословни храни.
Продуктите попадащи в категорията на протеините са подходящи за всички – мъже, жени, млади и възрастни, спортисти и боледуващи. Подходящи са защото в основата на подобен тип хранителни добавки е техния първостепенен източник – суроватката. Всички протеини са базирани на големи количества суроватка, обработена със скъпи машини и технологии, които я докарват до състоянието в което я виждаме – пухкава пудра. Препоръчителен е приема на Whey Gold Standard от активно спортуващи, защото той е здравословен източник на пълноценни белтъчини, а пълноценните белтъчини са основата в изграждането на нова мускулатура. Пълноценните белтъчини са тези, които съдържат всички 20 аминокиселини в необходимите количества. А в Whey Gold Standard не само, че се съдържат всички 20 аминокиселини, но някои от най-важните от тях са с обогатено количество.

Начин на употреба и прием на 100% Whey Gold Standard:
1 мерителна лъжичка от 30 грама е 1 доза 
1 доза се разтваря в 200-250мл вода
В тренировъчни дни приемайте 1 доза сутрин веднага след сън, 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка.
В нетренировъчни дни приемайте 1 доза сутрин, 1 следобед и 1 преди лягане.
Приемайте продукта с прясно мляко само и единствено, ако сте в период за покачване на мускулна маса.
За да си гарантиранте една идея по-добро възстановяване и мускулен растеж, ние ви препоръчваме да комбинирате 100% Whey Gold Standard с креатин монохидрат, BCAA или Глутамин.

За да бъдем по-бързи, по-силни или с по-релефна мускулатура ние трябва да развием и да изградим мускулатурата си. А в основата на мускулатурата ни са протеините. Препоръчваме ви през целия ден, независимо то целите ви, да си подсигурявате храна на всеки 2-3 часа, която да е висококачествен източник на пълноценни белтъчини. Снабдявайки тялото си с различни източници на протеини вие си гарантирате пълно обезпечение на аминокиселинните нужди на организма. Добавяйки Whey Gold Standard в ежедневното си меню, вие давате всичко необходимо на тялото ви за мускулен растеж и развитие.

За ваше удобство, ето ви няколко идеи за разбиване на Whey Gold Standard:
Разтваряне с обикновена супена лъжичка: Whey Gold Standard е изграден от 100% инстантизирана пудра. Това означава, че той е напълно разтворим дори и само да го разбъркате с една лъжичка. Предимството на инстантизираните протеини е, че дори и да си забравите шейкъра или пък не разполагате с необходимото време за да изкарате блендера и да миксирате продукта, просто добавете 1 мерителна лъжичка от Gold Standard в чашка пълна с 200мл вода и разбъркайте в продължение на 30-40 секунди или докато пудрата не се разтвори напълно.
Препоръчваме ви сами да прецените своите предпочитания за вкуса на протеина посредством регулиране количеството на използваната вода. Ако разтворите Whey Gold Standard в по-малко вода, то вкусът му ще бъде по-плътен и наситен, а ако го разтворите в повече вода съответно вкусът му ще е по-воднист и ненатрапчив. 

Разтваряне с шейкър: Подсигурявайки си шейкър в раницата за тренировка ви гарантира, че веднага щом свършите физическото занимание вие ще си разбиете една доза от протеина и така ще си набавите всичко необходимо за възстановяването на разкъсаните мускулни влакна по време на тежката тренировка. Това е най-доброто, което можете да дадете на тялото ви веднага след фитнес. Добавете 200мл студена вода в шейкъра и след това изсипете 1-2 дози от Whey Gold Standard, затворете шейкъра и разклатете за 30 секунди. Ако нямате шейкър – купете от тук.

Разтваряне с блендер: Ето как лесно и бързо можете да си направите един освежаващ шейк, богат на всички макронутриенти. Добавете в блендера:
200мл вода
1-2 дози от протеина
1 банан
2 лъжички фъстъчено масло
Блендирайте за 30 секунди, изсипете в чаша и добавете 2-3 кубчета лед.

От Optimum Nutrition гарантират, че 100% Whey Gold Standard може да бъде използван заедно в комбинация с овесени ядки, кисело мляко, както и за направата на протеинови блокчета, мъфини или протеинови бисквитки. Просто към стандартните начини на приготвяне на някои от изброените продукти добавете 1-2 дози от протеина и така ще обогатите дневния си протеинов прием.

Всяка опаковка, независимо от нейната големина, разполага с пластмасова мерителна лъжичка, която е 100% вътре. Моля, потърсете старателно в пудрата, защото е напълно естествено при транспорт тази мерителна лъжичка да се озове най-отдолу или по средата на опаковката, 

 

Разфасовка: 2273гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари