100% Whey Gold Standard Optimum Nutrition 908 грама

Optimum Nutrition
98.00 лв.51.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Whey Gold Standard - най-известният протеинов комплекс в целия свят. Какво повече може да се каже за този уникален протеинов продукт? Винаги може да се каже и още нещо и да обогатим информацията ви за продукта - например ще ви споделим, че Whey Gold Standard е избиран 5 поредни години за протеин на годината от 2005 до 2009 включително. Още при първото си излизане и още при първата си партида от Optimum Nutrition претендираха за качество и ефикастност - всеки, който е опитвал този протеин може да потвърди тези твърдения за истина. До ден днешен Optimum Nutrition произвеждат най-качественият протеин и най-предпочитаният за мнозина в целия свят Whey Gold Standard - гарант за качество и ефективност. През годините той се превърна в еталон за пример и няма производител, който да не се съобразява с високите стандарти на "златния стандарт" при протеиновите хранителни добавки.

Ако си търсите най-чистият суроватъчен протеин на пазара и искате възможно най-доброто, което е лишено от всички излишни съставки - Whey Gold Standard на 100% е правилният избор.
Кутия от 908 грама
20-30 дози в кутия
23-24 грама във всяка доза от 30-31 грама

Начин на прием:
Суроватъчният протеин е един от най-бързите по отношение на усвояването протеини, което го прави идеален за прием сутрин, преди и след тренировки.
1 мерна лъжичка се разтваря в 200мл вода и се приема веднага.

Разфасовка: 908гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари