Animal Whey Universal Nutrition 1816 грама

Universal Nutrition
205.00 лв.97.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Animal Whey от Universal Nutrition е градивният материал за вашите мускули, кратко, точно и ясно. 
Основно. За някои тази дума е синоним на просто, тривиално или очаквано - нещо, което не би ви заинтригувало и не би привлякло вашето внимание.
За други пък думите "основно/база" са ключов момент в ежедневните им решения и действия. За всеки един професионалист, който е отдаден на максимум на спорта протеина е основа и база без която всичко става по-трудно. Всички знаем, че суроватъчният протеин е задължителна част от целият тренировъчен процес. Това е основният материал за изграждане на нова мускулна тъкан.

Всеки един от нас познава до болка вкуса на пилешкото, свинското, яйцата, рибите и т.н.
Всеки, който е решил да гони някакви резултати знае какво е да се храниш под час с една единствена цел - да си набавиш необходимия протеин за да достигнеш мечтаното следващо ниво на тялото си. Всичко това отнема време, планиране и предварителна подготовка. Както и много дъвчене. Точно тук идва момента, когато можете да заместите едно твърдо хранене с една-две дози протеин и да направите поредното неприятно хранене в едно очаквано и жадувано преживяване - един шейк с превъзходен вкус и си на седмото небе. Всеки, който е бил на диета ще ни разбере.


Какво казва Frank McGrath, професионален бодибилдър и познато лице на всички фенове на ANIMAL - WAY OF LIFE.
Много от вас са виждали снимки на нечовешката му предмишница и щом чуят името му, веднага го асоциират с това.
- " Протеините преди години основно ми създаваха стомашни проблеми, нищо повече. Плюс това имаха вкус на ....., което е и една от причините да не ги използвам и да ги спра тотално. С новият Animal Whey вече нещата стоят по друг, по-добър начин. Най-накрая открих протеин, който да притежава превъзходни вкусови качества, да се разбива добре и в състава му да присъстват ензими, които да помогнат неговото усвояване. Всички тези неща са основен фактор за мен, няма как да пренебрегна някой от тези моменти. Ако искаш да си най-добрият, трябва да си зареден с най-доброто, трябва да използваш най-доброто. А за мен най-доброто е Animal Whey. "

За качеството на Animal Whey
Големият скок в индустрията с хранителните добавки направи старите, гадни, причиняващи стомашни проблеми, лоши на вкус и неприятни протеини в едни желани и търсени продукти. Днес протеиновите шейкове притежават приятни вкусови качества и не причиняват стомашни проблеми. Но точно, както търсенето и развитието се увеличи, така и качеството се загуби някъде по пътя.
И точно провокирани от този спад в качеството на протеиновите пудри, Universal Nutrition създадоха Animal Whey. Universal Nutrition са фирмата, която вдъхва най-голямо доверие у потребителя, потребителя, който обича желязото и тежките щанги. Една от най-продаваните марки хранителни добавки в света най-после създаде протеин, който бе чакан дълги години. Animal Whey - протеинова бленда с микро-филтрирани суроватъчни изолати и ултра филтриран суроватъчен протеин концентрат.
Обогатен е с доказалите своето действие ензими - папая и бромелайн, които са там за да ви гарантират едно пълноцено и високопроцентно усвояване на приетите суровини.

Факти


Разфасовка от 1818 грама
55 дози в опаковка
25 грама висококачествени протеини
Наличен в 3 страхотни вкуса
Перфектна разтворимост
Стимулира белтъчния синтез
Активира процесите отговорни за натрупване на мускулна маса
Подпомага възстановителните и регенериращи процеси
Значително повишава азотния баланс в тялото
Благодарение на факта, че суроватъчния протеин е пълноценен източник на всички аминокиселини, той повлиява благоприятно цялостното здравословно състояние на човешкия организъм

Да разясним какво точно са протеините и защо е важно да добавим Animal Whey към ежедневният си порцион.
Следващите няколко реда ги пишем за тези, които си купуват протеин за първи път и като цяло не са запознати с действието и цялостното значение на протеините за нашето тяло.
Като начало е добре да знаете, че когато видите думите протеини и белтъчини, те значат абсолютно едно и също. Ако тръгнем от самото значение на думата протеини, произлизащо от Гръцкото - "protos", то веднага ще разберем, че това нещо наистина е важно за тялото ни. Protos от гръцки означава първостепенен по значение или много важен. Протеините за нашето тяло са изключително важни, защото участват в редица процеси. Един от които ви интересува най-много, а именно, че протеините са основният елемент, който изгражда и възстановява мускулната тъкан. Те участват в процесите на изграждане и регенериране на клетката, участват активно в изграждането на здравия имунитет в тялото, притежават транспортна и естествено енергийна функция. Един грам протеин ви носи 4 калории. Най-просто казано, важните протеини за нас са тези, които са пълноценни. А пълноценните протеини биват тези, които съдържат всички аминокиселини в необходимите количества в състава си. Най-важното за вас е, че точно Animal Whey е източник на пълноценни протеини, които са от основно значение за всеки, който търси покачване на нова чиста мускулна маса и подобряване на физическите постижения.

Прием на Animal Whey:

1 доза = 1 мерителна лъжичка = 32-33 грама
От Universal Nutrition препоръчват 1 доза от Animal Whey да се разтваря в 150-200мл вода.
В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 след тренировка.
В нетренировъче ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза слледобед.

С какво е удачно да се комбинира Animal Whey?
Поради своето естествено на протеинова пудра, Animal Whey може да бъде комбиниран с абсолютно всички видоре хранителни добавки, които се сещате. Разбира се, от Universal Nutrition ви препоръчват да комбинирате протеина с друга добавка от тяхната животинска серия, в зависимост от вашите цели Animal Whey може да бъде комбиниран с всичко: Animal Pak, Animal Cuts, Animal Pump, Animal Flex и т.н.

Цена:
За цената на този протеин няма какво много да се каже. Едно е ясно обаче;
който иска доказано качество и търси най-доброто, ще се наложи да плати по-висока цена от обикновено.
Няма как висококачествен протеин на една от най-реномираните марки в световен мащаб Universal Nutrition да бъде продаван на цена, която е близка до повечето европейски и никому неизвестни марки производители на хранителни добавки и протеини.

Съдържание:
специална патентована Animal Whey матрица, която е изградена от микро филтриран суроватъчен протеин изолат и ултра филтриран суроватъчен протеин концентрат. Също така съдържанието на протеина е обогатено с Animal Whey Digestive Enzyme Blend - патентована бленда от ензими подобряващи цялостното абсорбиране на съставките в продукта - Ензимите са папая и бромелайн. Други: Какао, натурални и изкуствени овкусители, целулоза, ксантан, карагенан, лецитин, натриев хлорид, сол на ацесулфам, сукралоза.

1 доза е равна на една мерителна лъжичка равняваща се на 31-33 грама пудра
Количеството и размера на дозата варира според вкуса на продукта, но разликата като цяло не е голяма и фрапираща.
125 калории в доза
-9 от които от мазнини
1 грам мазнини
-0.5 грама от които наситени
-0 грама транс мазнини
35 милиграма холестерол
110 милиграма натрий
4 грама въглехидрати
-3 грама от които хранителни влакнини (фибри)
-1 грам захар
25 грама протеин в доза
Други:
0% Витамин А
0% Витамин C
15% Калций
5% Желязо
10% Фосфор
8% Магнезий
2% Мед
0% Хлорид
13% Рибофлавин
8% Калий

Аминокиселинен профил на Animal Whey
Посочените стойности са за количеството на една аминокиселина в 1 доза.
1200  мг Аланин
585    мг Аргинин
2600  мг Аспарагинова киселина
630    мг Цистейн
3000  мг Глутаминова киселина (1.0)
465    мг Глицин
1100  мг Глутамин (1.1)
495    мг Хистидин
1500  мг Изолевцин (2)
2700  мг Левцин    (3)
2200  мг Лизин
525    мг Метионин
850    мг Фенилаланин
1400  мг Пролин
1100  мг Серин
1600  мг Трионин
420    мг Триптофан
750    мг Тирозин
1400  мг Валин (4)

(1.0) и (1.1) - Това е една от аминокиселините, която се среща най-чество в мускулната тъкан и цялостно в тялото. Добрата новина е, че в амино профила на Animal Whey тя е в достатъчни количества, които да ви осигурят необходимите дози глутамин за деня.

(2), (3) и (4) - Това са трите основни аминокиселини, които стоят зад абривиетурата BCAA - branched chain amino acids или преведено на български - аминокиселини с разклонена верига. Тези три аминокиселини са едни от основополагащите елементи, които подпомагат азотния баланс в тялото, което пък от своя страна е основен ключов момент, когато става въпрос за изграждане на нова мускулна тъкан и подобаващо възстановяване.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари