ISO 100 Dymatize 2200 грама

Dymatize
220.00 лв.126.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

ISO 100 е върхът на айсберга в историята на компанията свързана с качество и иновации в индустрията с хранителни добавки – Dymatize. Ако има продукт, който да бъде описан с думите качество на разумна цена, то това е ISO 100. Това е изключителен протеин, който освен, че предлага качество на разумна цена, а също така съдържа абсолютно всичко необходимо за постигане на вашите цели.

Какво ви гарантират Dymatize при прием на протеина ISO 100:
-Засилен мускулен растеж
-Подобрено възстановяване след тежки физически натоварвания
-Стимулира белтъчния синтез
-Повишаване и подобряване на силовите постижения
-Увеличава издръжливостта
-Доставя на оганизма пълноценни белтъчини

За ISO 100:
ISO 100 е най-бързо усвояващият се протеин създаван някога в историята на производството на хранителни добавки. Още при самото проектиране от Dymatize са решили да доставят на своите фенове и клиенти протеин с високо качество и изгодна цена. ISO 100 е верният другар на всеки атлет, който тренира ежедневно и е перфекционист по душа. Този протеин не е за хора, които искат и търсят посредствени резултати в залата или на терена. Най-добрият протеин е за най-отдадените спортисти.

С помощта на ISO 100 вие можете да си позволите да тренирате по-тежки, да се възстановявате по-пълноценно и да постигате целите си по-бързо.

От Dymatize много добре знаят, че един протеин трябва освен да съдържа всичко необходимо за подобряване на спортните постижения, но и също така трябва да притежава перфектен вкус и 100%-ва разтворимост.  С последната версия на ISO 100, от Dymatize се постараха да подобрят и вкусовите характеристики на протеина. В момента този протеин се предлага в стандартни вкусови вариации, като например Шоколад, Ванилия, Ягода, Бисквитка с крем и т.н. 
Това, което можем да ви гарантираме е, че всеки път когато сте на тренировка ще чакате с нетърпение да дойде време да си забъркате протеиновия шейк! Вкуса на ISO 100 е пристрастяващо вкусен!

Опаковка от 5lb – 2270 грама
В завимост от вкуса дозите в тази разфасовка биват 73-77
Наличен в 3 вкуса – Ванилия, Шоколад и Ягода
25 грама висококачествен протеин хидролизат в доза
0 грама захари в доза
0 грама мазнини в доза
5,5 грама BCAA в доза
2,7 грама Левцин в доза
Без лактоза
Без глутен

Този протеин съдържа абсолютно всичко, което ви е необходимо за да застанете на следващото стъпало в тренировъчният си процес. Всяка доза е заредена с цели 25 грама 100% хидролизиран суроватъчен протеин и над 5.5 грама аминокиселини в разклонена верига. Едно от основните предимства на ISO 100 е, че не съдържа никаква лактоза, която може да се окаже особено неблагоприятен елемент в състава на един суроватъчен протеин, ако имате лактозна непоносимост. Също така от Dymatize гарантират, че най-добрият им протеин не съдържа и никакъв глутен, което го прави перфектен избор за хора на безглутенова диета. 

Изграждащият компонент в този продукт е най-бързо усвояващият се 100% суроватъчен протеин изолат, а тъй като споменахме вече, че ISO 100 е предназначен само за перфекционисти, от Dymatize са хидролизирали суроватъчния протеин изолат, което е гаранция, че ще получите възможно най-бързо усвояващият се протеин на пазара.
ISO 100 е изграден само от суроватъчен протеин, който е бил подложен на студено-пресоващ микрофилтриращ процес. Този процес е възможно най-добрият по отношение на това да се запазят полезните свойства на протеина. Протеиновите фракции, като лактоферини и имуноглобулини са напълно изолирани и запазени в цялостния си блясък. От Dymatize гарантират, че са се постарали в техния продукт да откриете само това от което имате нужда и нищо от това, което не ви е необходимо. Точно затова и тук няма да откриете нито лактоза нито глутен.

Прием:
1 доза от продукта се равнява на 1 мерителна лъжичка, която напълнена до горе е равна на 30 грама пудра
1 доза от ISO 100 е препоръчително да се разтваря в 200мл вода
Разтварянето на протеина е възможно и без шейкър. Слагате 1 доза в чашка с 200мл вода и разбърквате продължително с лъжичка.
В тренировъчни дни приемайте 1 доза сутрин, 1 доза преди тренировка и 1 доза ISO 100 след тренировка.
В нетренировъчни дни приемайте ISO 100 по следния начин: 1 доза сутрин, 1 доза следобед и 1 доза преди лягане.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари