ISO Sensation 93 Ultimate Nutrition 908/2270 грама

Ultimate Nutrition
110.00 лв.69.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Ultimate Nutrition ви представят с голяма гордост едно от бижутата им - Iso Sensation 93 съдържащ 100% IsoChill Суроватъчен Протеин Изолат. Произведен е под строг контрол с иновативни методи на пречистване под ниска температура, което запазва баланса на съдържащите се полезни биоактивни имуноглобилини, лактоферин и гликомакропептиди.

Iso Sensation 93 е единствения суроватъчен протеин изолат зареден с коластра. Тя съдържа множество биоктивни елементи, чието въздействие върху имунните сили на тялото е изключително положително.

В Iso Sensation 93 ще откриете също във всяка доза 3 вида глутамин - Глутаминови пептиди, Патентован Глутамин GLUTAPURE и N-Acetyl L-Glutamine. Глутаминът е смятан за една от най-важните аминокиселини за мускулния растеж и възстановяване, но с ежедневните физически тренировки тялото ни има нужда от допълнително набавяне на тази важна аминокиселина и точно заради това от Ultimate Nutrition са се погрижили да получавате необходимата доза глутамин във всяка доза.

Добавени са също инсулино регулиращ комплекс съдържащ алфа липоева киселина и храносмилателни ензими за по-добро усвояване.

Опаковка от 908 и 2270 грама
28 и 69 дози в опаковка
Във всяка доза от 33 грама получавате 30 грама протеин и 1 само грам въглехидрати
Предлага се в 3 вкуса - Шоколад, Ванилия, Бисквитка с крем

Употреба:

1 мерителна лъжица се разбива в 180мл вода и се приема от 1 до 4 пъти на ден.
Най-важните моменти за употребата на протеина са сутрин на гладно и веднага след тренировка, а в почивен ден приемайте задължително сутрин и следобед.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари