IsoFlex AllMax Nutrition 2290 грама

Allmax Nutrition
225.00 лв.169.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

IsoFlex - протеинът без еквивалент на пазара, гарантиращ възможно най-изчистена формула с над 97% съдържание на протеини, обогатен с незаменими аминокиселини и с добавени няколко патентовани системи за максимално бързо усвояване и 100%-ва усвоймост на съставките.AllMax Nutrition са наясно с факта, че за да бъдат едни от най-добрите в индустрията с хранителни добавки, то техните продукти трябва да са на най-високо ниво и да отвяват конкуренцията по всеки един параграф. Точно такъв е и техният най-чист протеин - IsoFlex.

Суроватъчният протеин на AllMax Nutrition е произведен под специфични процеси осигуряващи пълното запазване на полезните фракции в протеините. Този процес на обработка се нарича HYBRID RATIO ISOLATE (HRI) - ION FILTRATION TECHNOLOGY, като до днешни дни не е открит по-щадящ начин за добиване на протеин с над 90% чистота. От началото до края процесът се осъществява на абсолютно равномерна температура от 4 градуса, като по този начин пептидите и фракциите на протеина остават в пълният си вид и структурата им не се променя.
За кого е подходящ IsoFlex?
IsoFlex е предназначен за хората, които търсят най-доброто. За перфекционистите. За хората, които ги интересува с какво хранят тялото си.
IsoFlex е най-добрият избор за всеки, който цели покачване на чистата мускулна маса, като в същото време намалява процента на подкожните мазнини и така да орелефи мусулите си.
Подходящ е за прием и от жени, поради своя чист състав IsoFlex е перфектният избор за дамите, които желаят да стегнат тялото си и да подхранят организма си.

SCOOP LOCK SYSTEM - за да не си търсите лъжичката в кутията, тя винаги ще бъде най-отгоре.


Факти:

Опаковка от 2280 грама
30 дози във всяка кутия
Само 115 калории за доза от 30 грама
27 грама протеин в доза, който ви доставя 54% от препоръчителните дневни дажби
0 грама мазнини
0 грама наситени мазнини
0 грама транс мазнини
1 грам въглехидрат
Над 6 000 милиграма аминокиселини в разклонена верига (BCAA)
Изключително високи естествени стойности на есенциални аминокиселини
Над 4 600 милиграма Глутамин в доза
100% пълноценно и максимално бързо усвояване
Никакви излишни захари мазнини
Обогатен с 3 лицензирани матрици за по-добро мускулно напомпване, сила, възстановяване и усвояване на съставките - NOS, Glutamine и IS комплекси
Без глутен и аспартам

Начин на употреба:
Приемайте всеки ден по 3 пъти на ден от IsoFlex.
Веднъж щом станете веднага изпийте 1 доза от протеина за да намалите наличието на катаболни процеси и да захраните мускулите си за целия ден. Втори път преди тренировка и след това трети път веднага след нея - по този начин си гарантирате най-високи концентрации на важни протеини около самата тренировка, които точно тогава са най-необходими на организма ни за възстановяване и стимулиране на мускулният растеж.
Когато не тренирате също приемайте 2-3 пъти на ден от IsoFlex - сутрин, обед и вечер по 1 доза е напълно достатъчно за да обогатите пълноценно менюто си с възможно най-ефективният източник на протеин.
1 мерителна лъжичка = 1 доза, която се разтваря в 150мл вода

Разфасовка: 2290гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари