Muscle Maxx AllMax Nutrition 2220 грама

Allmax Nutrition
108.00 лв.97.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Muscle Maxx - най-ефективната хранителна добавка за покачване на мускулна маса е пред вас!
За първи път в света на спортните храни можем да кажем, че е създаден перфектният протеинов комплекс за повишаване на физическите способности. Покачването на мускулната маса, възстановяването, подобряване на дълбочината на мускулите са само част от положителните ефекти при приема на Muscle Maxx.

Всичко се дължи на неговия уникален по рода си състав
4 протеинови източника
Съставът на продукта е изключително разнообразен и концентриран. За направата на най-ефективната протеинова формула за покачване на мускулна маса е нужно нещо повече от обикновен протеин. В Muscle Maxx те са цели 4 различни източника на протеини - суроватъчен протеин концентрат, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин изолат с 97% чистота. Различните форми на протеин осигуряват постоянен прилив на градивни частици към мускулите, което е равно на постоянен прилив на енергия и 100% гарантирано възстановяване на изтощените мускулни влакна след тежки физически тренировки.
Добавени високи количества жизненоважни аминокиселини
В Muscle Maxx са добавени и аминокиселини под патентована бленда AminoMAXX - матрична комбинация от аминокиселините - глицин, таурин, креатин, глутамин, левцин, изолевцин, валин, аргинин и лизин. Те увеличават анаболните процеси в тялото и са още един повод за постоянен мускулен растеж. Високата концентрация на 4-те най-важни аминокиселини Глутамин и BCAA (левцин, изолевцин и валин) са от ключово значение за спортисти търсещи повишаване на мускулната маса, защото точно тези 4 аминокиселини са в най-голямо процентно количество изграждащи мускулната тъкан - без тях растежът е немислим.
Добавен креатин
Креатинът е естествено вещество, което най-кратко казано помага на мускулите да регенерират енергийният си запас, а също така и способства за нарастването на мускулните клетки и увеличава експлозивната сила и издръжливостта. В Muscle Maxx е добавен креатин, защото в комбинация с протеин и аминокиселини се получава един изключително силен анаболен шейк стимулиращ мускулната хипертрофия, а всички точно това търсим - хипертрофия = мускулен растеж и покачване на мускулната маса.
Единственият протеин обогатен с Омега 3, 6 и 9 мастни киселини
Мастните киселини са важни за трениращите желаещи да подобрят физиката си, защото те играят важна роля в мастния метаболизъм, подкрепят мускулното възстановяване и регулират холестерола.
Снабден с източник на мигновенна енергия - MCT - лесно усвоими средноверижни триглицериди
Това са образно казано лесно усвоими мазнини, които служат изцяло и само за бърз и дълготраен източник на енергия, но са по-различни с това, че се усвояват на 100% и не се натрупват по тялото. Известна е и способността им да увеличават мастната обмяна с което засилват изгарянето на излишните мазнини.

Факти:
Опаковка от 2220 грама
74 дози по 30 грама
18,5 грама протеин в доза
Обогатен с BCAA, Глутамин и Омега 3, 6 и 9
2 страхотни вкуса - Шоколад и Ванилия
Разтваря се на 100% във вода

Начин на употреба:
Производителят дава 1 доза от продукта да е равна на 2 мерителни лъжички = 60 грама пудра.
Ние ви препоръчваме да приемате сутрин, обед и вечер по 1 мерителна лъжичка разтворена в 150мл вода.

Разфасовка: 2220гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари