Oatmeal + Whey Овесени ядки + Протеин Prozis 400/1000 грама

Prozis
19.49 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Prozis Sport Oatmeal+Whey представлява идеалната комбинация от съставки – овесени ядки обогатени с висококачествен суроватъчен протеин, страхотен вкус и подкрепа за добро здраве.

Приготвяйте закуската си за по-малко от минута - смесвате 9 супени лъжици от Oatmeal + Whey с 200-300мл вода и получавате закуска със страхотно съдържание, завладяващ вкус и повече от здравословно съдържание.

Възстановявайте се след тренировка с Oatmeal + Whey - съдържащите се въглехидрати и протеини в Oatmeal + Whey са перфектният източник на регенериращи макронутриенти за вашите мускули. Приемайте по 1 доза веднага след физическо натоварване за да увеличите и стимулирате мускулното възстановяване и растеж.

Очаквани ефекти от Oatmeal+Whey:

  • Продължителен прилив на енергия;
  • Съдържа суроватъчен протеин концентрат;
  • Ензимен комплекс;
  • Подпомага храносмилането;
  • Стимулира мускулното изграждане;
  • Повишава настроението;
  • Оптимизира възстановяването;
  • Стимулира изгарянето на мазнини;
  • Лесно приготвяне;
  • Чудесен вкус.

Състав на Oatmeal+Whey:

Продуктът съдържа специален състав, осигурявайки едновременно страхотна закуска или десерт и ползи за здравето. Формулата съдържа въглехидрати, протеини, ензимен комплекс, както и бета-глюкани.

Въглехидратите и протеините са основни макронутриенти, нужни за функционирането на организма. Първите са предпочитан източник на енергия от тялото, необходими са за работата на мозъка, а в спортните среди подобряват постиженията и стимулират горенето на мазнини. Формулата осигурява въглехидрати с нисък гликемичен индекс, което означава ситост и продължително освобождаване на енергия.

Протеините изграждат мускулите и участват в редица процеси в тялото. Формулата съдържа 25 г белтъчини във всяка доза. Източникът е суроватъчен протеин концентрат, който осигурява постепенен приток на аминокиселини и подхранване на мускулите.

Специалният ензимен комплекс осигурява алфа-амилаза (обработва въглехидратите), протеаза (разгражда протеините), целулаза (подпомага смилането на фибрите), лактаза (нужен за разграждане на млечната захар - лактоза) и липаза (обработва мазнините). Подобряват храносмилането и намаляват подуването на стомаха.

Бета-глюканите са водоразтворими фибри, които имат сериозно влияние върху здравето на сърцето, най-вече чрез регулиране на лошия холестерол. Освен това допринасят за ефективната стимулация на имунните функции на организма.

Всички тези съставки осигуряват здраве, енергия и ситост, а също и прекрасен вкус.

Начин на употреба на Oatmeal+Whey:

Една порция се приготвя като 80 г от продукта се смесят с 250-350 мл вода.
80г = 9 супени лъжици.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари