PROSTAR 100% Суроватъчен протеин Ultimate Nutrition 900/2400 грама

Ultimate Nutrition
77.00 лв.54.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Може да се каже, че протеинът и в частност суроватъчния протеин е най-важната хранителна добавка за спортисти, най-вече за тези, които тренират редовно и търсят вариант да обогатят менюто си с висококачествен и лесноусвоим източник на пълноценни протеини. Суроватъчният протеин е горивото зареждащо мускулатурата по възможно най-бързият и здравословен начин с необходимите вещества. 

Ultimate Nutrition е марка за производство на хранителни добавки регистрирана още през 1979 година. Не е често срещан на пазара производител с толкова дълъг опит в спортната суплементация. Споделяме ви това, защото искаме да разберете, че Ultimate Nutrition са марка, на която можете да се доверите на 100%.

Суроватъчният протеин 100% Prostar Whey е създаден за да ви осигури всички заменими и незаменими аминокиселини, които подкрепят тялото ви да изгражда мускулната маса и да я възстановява мигновено след физическа активност. Той съдържа във всяка доза 25 грама протеинова бленда. В състава на продукта са включени 3 протеинови източника: суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат и (нещо много интересно и важно) пептиди от суроватъчен протеин.

PROSTAR 100% Whey Protein се предлага в 2 опаковки:
900 грама - 30 дози
2400 грама - 80 дози

В 1 доза от 30 грама получавате:
Много протеини - 25 грама
Малко въглехидрати - 2 грама
Още по-малко мазнини - 1 грам
Над 6000мг BCAA във ВСЯКА ДОЗА!

Употреба на PROSTAR 100% Суроватъчен протеин:

1 доза = 30 грама = 1 мерителна лъжичка
Приемайте от 1 до 3 дози на ден - сутрин, преди и след тренировка.
В почивен ден сутрин, следобед и вечер/преди лягане.

Малко идеи за прием от Ultimate Nutrition:

Бърз: Смесете 1 доза от PROSTAR 100% Суроватъчен протеин с 200мл вода или мляко в блендер. Ако желаете, добавете плод (банан, ягоди или малини), фъстъчено масло, извара или кисело мляко и блендирайте за 30-45 секунди.

По-бърз: Смесете 1 доза от PROSTAR 100% Суроватъчен протеин с 200мл вода или мляко в шейкър. Разклатете за 25-30 секунди.

Най-бърз: Смесете 1 доза от PROSTAR 100% Суроватъчен протеин с 200мл вода или мляко в чаша. За по-гъста и кремообразна консистенция можете да заложите на 100мл вода или мляко. PROSTAR 100% Суроватъчен протеин е инстантизиран и разтворимостта му е много висока, така че би се разбил перфектно и само с разбъркване с лъжица/вилица в чашата.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари