Whey Shake Syntrax 2280 грама

Syntrax
135.00 лв.96.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Whey Shake е острието на Syntrax. Всеки един активно спортуващ човек е чувал за Whey Shake, а факта, че се произвежда от Syntrax е достатъчно на потребителите за да се доверят напълно на протеина.
Syntrax винаги са оставяли след себе си ефективни и качествени продукти, но с Whey Shake всички смятаме, че те надминаха себе си. А причините за това твърдение е, че надали има човек, който веднъж щом е опитал протеиновият шейк и да не се е влюбил в текстурата и ненадминатите му вкусови качества.

Whey Shake не притежава само супер млечен вкус, а най-важното от всичко е, че съдържанието му е 100% изчистено от излишни и ненужни съставки, а високата концентрация на 100% чист суроватъчен протеин го прави предпочитан избор за мнозина известни спортисти и бодибилдъри. 23 грама протеин в доза е количество, което би задоволило нуждите на всеки един активно спортуващ човек, било той професионалист или не, 23 грама чист протеин са едно завидно количество активен макронутриент запълващ и удовлетворяващ нуждите на мускулите ни на 100%

Какво съдържа Whey Shake и какво се крие зад ефективната протеинова формула на продукта?
Чисто и просто суроватъчен протеин концентрат, чиято пудра не е денатурирана и всички полезни фракции на протеина са запазени на 100%, което увеличава биологичната стойност в пъти.
Syntrax никога не са използвали "скрити бленди", които през последните години доста нашумяха. Повечето производители използват разни пълнителни и уш "подобрители" за да запълнят с ненужни за потребителя съставки, които да бутнат надолу производствената цена, което се прави единствено с цел по-голяма печалба. При Whey Shake не е така. В него няма да откриете никакви излишни и ненужни съставки, които да ви попречат да влезнете в най-добрата си форма.
Суроватъчният протеин концентрат в Whey Shake е високоефективен, разтворимостта му е перфектна, а щадящите процеси чрез които е получен, правят вкуса на протеина невероятно натурален и естествен. Това е и една от основните причини Whey Shake да бъде един от първите протеини наподобяващ невероятните вкусови характеристики на сладко домашно мляко.

Накратко за Whey Shake от Syntrax:
Произвежда се към момента само в една опаковка - плик от 2280 грама
Всеки един плик ви гарантира наличието на 76 дози
Всяка доза се равнява на 30 грама, като в нея ще откриете:
Цели 23 грама протеин
Само 1 грам мазнини
Само 1 грам захари
Високо наличие на Глутамин и BCAA
Whey Shake се разбива перфектно във вода
Увеличава възможностите на тялото за натрупване на чиста мускулна маса
Помага ви да се възстановявате след тежки тренировки в залата или на терена
Протеинът в уей шейк се усвоява на 100% от организма
Пълноценен източник на важни протеини
Ненормални вкусови характеристики

Начин на употреба:
Приемайте Whey Shake от 2 до 3 пъти на ден
1 мерителна лъжичка се разтваря в 150-200мл вода и се разбива с шейкър
За да подобрите спортните си постижения ви препоръчваме да приемате протеина сутрин, преди и след тренировка, а когато не тренирате отново 3 пъти на ден, както следва - сутрин веднага след събуждане, на обед или следобед между храненията и вечер.

Разфасовка: 2273гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари