Добавка за Стави, Кости и Сухожилия Joint Recovery ActivLab

ActivLab
54.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Machine Man Joint and Recovery е ефективен суплемент за поддържане на ставното здраве, хрущялите, здрава констна структура, еластични и добре смазани сухожилия, издръжливи мускулни влакна и достатъчно количество съединителна тъкан.

Machine Man Joint & Recovery се препоръчва за всеки спортист или обикновен човек нуждаещ се от подкрепа при контузии или след операции.

Продуктът съдържа най-важните и най-ефективни активни елементи: глюкозамин, хондроитин, хидролизиран колаген, метионин, джинджифил, витамин C, куркума, манган.

Глюкозаминът и хондроитинът са елементи отговарящи за биосинтеза на молекулите изграждащи ставния хрущял. Включеният Витамин C е важен за естественото синтезиране на колаген, който осигурява на костите и хрущялите нормално и безпроблемно функционниране. Допълнително добавеният хидролизиран колаген е богат на пептиди и аминокиселини, които от своя страна са важни за поддържането на естественото производство на колаген в норми и предоставят готов колаген на организма, снабдяващ тялото с необходимите елементи за здравето на костите, сухожилията и хрущялите. Куркумата и Джинджифила са вещества намаляващи възпалителните процеси и подобряващи усвояването на всички съставки в Machine Man Joint & Recovery от ActivLab.

Опаковка от 120 капсули
Предпазва от растежения и контузии
Подпомага регенерирането на костите, стави и сухожилия
9 доказано ефективни активни съставки

Начин на употреба:
2 капсули се приемат два пъти на ден с основните хранения.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари