Coral Calcium Prozis 60 капсули

Prozis
21.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

PROZIS FOODS CORAL CALCIUM 1000MG подпомага здравето на костите, зъбите, сърдечно-съдовата система и мускулите. Калцият е добре известен и проучен минерал, който е жизнено важен за здравето. Той участва в структурирането на костите и зъбите, в кръвосъсирването, в мускулните контракции и е незаменим за здравето на сърцето.

Очаквани ефекти от CORAL CALCIUM 1000MG:

  • Възстановява здравето на костите;
  • Подобрява костната плътност;
  • Заздравява зъбите;
  • Защитава сърцето от увреждане;
  • Насърчава правилна мускулна функция;
  • Регулира скоростта на кръвосъсирването;
  • Лесно дозиране и прием.

Състав на CORAL CALCIUM 1000MG:

Хранителната добавка съдържа коралов калций на капсули. Продуктът е лесен за дозиране и с висока ефективност, особено при хора в напреднала възраст. Тогава се наблюдава значително забавяне на костното възстановяване и се появява риск от намаляване на костната плътност.

Ежедневният прием на калций като хранителна добавка често е решение на този проблем. Кораловият калций е висококачествен и лесен за усвояване. Насърчава изграждането на разрушената костна тъкан, заздравява зъбите и се включва в помощ на сърдечното здраве.

Калцият често е пренебрегван в грижата за здраво сърце. Минералът е изключително важен за мускулната функция и контракции. Без достатъчни количества от него се появяват болезнени крампи, които може да възникнат навсякъде по тялото и се повишава рискът от сърдечен спазъм, което е животозастрашаваща ситуация.

Начин на употреба на CORAL CALCIUM 1000MG:

Една доза (1 капсула) дневно след хранене.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари