Joint Help TESTED 120 таблетки

TESTED Nutrition
26.00 лв.22.90 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

TESTED Joint Help е хранителна добавка със специална формула, укрепваща здравето на ставите. В нея се съдържат добре проучени и високоефективни съставки – глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан.

Защо да приемаме TESTED Joint Help?

  • Заздравява ставите;
  • Намалява възпалението;
  • Облекчава болката и дискомфорта;
  • Ускорява оздравяването;
  • Подобрява производството на смазваща течност;
  • Укрепва съединителната тъкан;
  • Насърчава производството на колаген;
  • Лесно дозиране и прием.

Какво е TESTED Joint Help?

Хранителна добавка, в чиято формула се съдържат глюкозамин, хондроитин и МСМ. Те са изключително важни за състоянието на ставите и съединителната тъкан. Участват в изграждането на ставната тъкан, хрущяли, сухожилия и т.н., възстановяват износените повърхности и подобряват комфорта.

Глюкозамин – естествено вещество, съдържащо се основно в хрущялите и ставите. Осигурява профилактика срещу артрит и други подобни заболявания, възстановява здравето на ставите и производството на синовиална течност.

Хондроитин – необходим за укрепване на съединителната тъкан, стените на кръвоносните съдове и пикочния мехур. Именно там се и открива в най-големи концентрации. Ограничава възпалението, намалява болката и ускорява оздравяването.

МСМ – е субстанция с мощни противовъзпалителни ефекти, защитава от оксидативен стрес, подобрява кръвообращението и укрепва ставните връзки. Участва в синтеза на колаген и е нужен за здравето на съединителната тъкан.

При движение и особено при спортуване, винаги има риск от травма и увреждане на ставите. За да се подкрепи тяхното здраве, трябва да се осигурят правилните вещества. С една доза от продукта си гарантирате здрави стави и комфорт при движение.

Дозировка на TESTED Joint Help:

Една доза (2 таблетки) дневно с вода.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари