Animal Stak Universal Nutrition 21 пакета

Universal Nutrition
120.00 лв.85.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Animal Stak е хранителна добавка, която повишава анаболният потенциал на организма, като стимулира по напълно естествен начин собствената секреция на тестостерон и други жизненоважни хормони в човешкия организъм.

Какви са плюсовете от приема на Animal Stak?
Високи нива на тестостерон = повече мускулна маса, по-високо либидо, увеличаване на силата и издръжливостта
По-добро възстановяване и повече енергия

Animal Stak е напълно легален и не съдържа забранени съставки, като основното му действие се дължи на няколко важни комплекса:
1. Матрична комбинация от трибулус терестрис, дългия джак, фенюгрийк, корен от коприва и мака. Тези билкови екстракти са известни с положителното си влияние върху лутеинизиращият хормон, чиято мисия е да спомага за собственото производство на тестостерон. Освен това билките притежават и свойства на афродизиаци и значително подобряват половата мощ и еректилната функция.
2. Съставки за повишаване на растежния хормон, като Alpha GPC - Алфа глицерил фосфорил холин и Mucuna Puriens екстракт от кадифен боб.  Alpha GPC е естествен растителен елемент, който влияе положително на секрецията на ацетилхолин, което е важно за фокуса, концентрацията и правилната функция на мозъка. Mucuna Puriens пък от своя страна е естествено богата на аминокиселината L-Dopa, която значително подобрява възможностите на тялото да повишава стойностите на растежния хормон.
3. Съдоразширяващи добавки - иначе казано този комплекс е добавен с идеята да се увеличи притока на кръв към мускулите, с което да се подобри напомпването по време на тренировка. Не съществува по-добра хранителна добавка, която притежава тези свойства от AAKG - Аргинин Алфа-кетоглутарат и Аргинин Хидрохлорид.
4. Ароматазни инхибитори и блокери - за да намалят нивата на ензима ароматаза, който е известен с това, че спомага за превръщането на тестостерона в естроген, като последният не е необходим на по-силният пол, даже когато е във високи стойности предизвиква ненужно задържане на вода и подпухнал вид. За да се елиминира този проблем, от Universal Nutrition са добавили Калциев Д Глюкорат (Calcium D-Glucarate) и Дииндолилметан (DIM).
5. Хранителни добавки за блокиране превръщането на тестостерон в дихидротестостерон (DHT) - тук се разчита на познатите сау палмето, кварцетин и бета-систерол.
6. Анти-кортизолов комплекс - Кортизолът се повишава освен от ежедневният стрес, също така и от честите тежки тренировъчни сесии. В тази част от Animal Stak се залага на фосфатидил серин и най-добрата аминокиселина в това отношение - ацетил л-карнитинът.
7. Детоксикиращ комплекс - тези съставки са добавени за да се грижат за здравето на черният ни дроб. Няма по-добри в това отношение от Лизо фосфатидил холин и известният магарешки бодил (силимарин).

Как да приемаме Animal Stak?
Всеки ден се приема по 1 пакет, когато кутията свърши - правите почивка от 1-2 седмици и повтаряте на ново приема.

Разфасовка: 21 пакетчета
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари