Екстракт Трибулус Терестрис Tribulus Maximus Extra BioTech USA 90 капсули

BioTech USA
36.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Tribulus Maximus от BioTech USA е източник на 1500мг екстракт от трибулус терестрис. Всяка една таблетка от хранителната добавка е заредена с възможно най-високо количество трибестан, което превръща този суплемент в един от най-изгодните в категорията си по отношение на цена / качество / количество.

Самата употреба на трибестан от спортисти и от неспортуващи хора притежава множество благоприятни ефекти върху човешкия организъм:
►Грижи се за общото здраве и тонус - намалява холестерола и стимулира енергичността на клетъчно ниво
►Стимулира белтъчният синтез - това е важно за образуването на нова мускулна маса и подходящо мускулно възстановяване
►Увеличава нивата на собственото секретиране на тестостерон - повече тестостерон при мъжете означава: по-високо либидо, сила и мощ по отношение на ►половите възможности, никакви еректилни проблеми и изцяло подобряване на физическия капацитет

Важно е да се отбележи, че трибестанът не е стероид или нелегална хранителна добавка. Той е напълно натурален екстракт от билка, която целия свят е наясно, че вирее с най-добрите показатели в България. Tribulus Maximus действа по напълно естествен начин, като кара тялото ни да синтезира повече от собствения си хормон - тестостерон, който ще подобри значително физическите ви възможности и полова сила.

Употреба:
Приемайте от 1 до 3 пъти на ден по 1 таблетка 30 минути след хранене

Трибулус Терестрис - Трибестан цени

Разфасовка-капсули: 90
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари