Трибулус Макс Big Shot Prozis 90 капсули

Prozis
32.49 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Big Shot Tribulus Max е хранителна добавка съдържаща трибулус терестрис обогатен допълнително за по-осезаема ефективност с Цинк, Витамин C, Сау Палмето, Сминдух, Жен-шен и Гинко Билоба.

Трибулусът в продукта е стандартизиран да съдържа до 90% сапонини, които са основният компонент от билката и точно на тях се дължи голямата популярност и ефективност на трибулус терестрис.

Трибулус терестрис е използван с медицинска цел още от векове назад във времето, но през последните две десетилетия билката придоби огромна популярност в целия свят. Причината затова е, че екстрактът от трибулус терестрис предлага много чиста форма на билката, а стандартизацията по отношение на максимално възможно наличие на сапонини, допълнително подобряват качеството и ефективността на билката. Стероидните сапонини в трибулусът са обект на множество научни изследвания, които разгръщат и проучват потенциала на билката.

Един от най-изгодните трибулуси на пазара
Стандартизиран да съдържащ до 90% сапонини
Обогатен със Сау Палмето, Сминдух, Женшен, Гинко Билоба, Цинк и Витамин C
Специално създаден да повиши нивата на тестостерон и да подобри физическите възможности при спортистиУпотреба на Tribulus Max Big Shot Prozis:
От 1 до 3 пъти на ден по 1 капсула.


При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари