Трибулус от българска суровина Tribuvar 500 SAN 90 капсули

SAN
38.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Tribuvar 500 на SAN е много добър естествен стимулатор на тестостерона и либидото, който съдържа известната билка трибулус терестрис, по-позната в България под името Трибестан или Бабини зъби. Едно от предимствата на този трибестан е, че е изграден от стандартизиран екстракт от Български Трибулус Терерстрис (трибестан) с гарантирано съдържание на поне 45% сапонини. Популярността на трибестана е известна по целия свят още от десетки години, като на времето той е бил олицетворение на афродизиак и действието му е било свързвано с подобряване на енергията и жизнеността на организма, смятан е за билка, която подпомага цялостното здраве при мъжете.

Трибестанът в днешни дни дължи своята популярност на своите биоактивни съставки, които са в основата на неговото силно действие.
Той е богат на фитостероли, флаваноиди и гликозиди. Тези три съставки са в основата на неговия ефект - способността му да стимулира секрецията на лутеинизиращ хормон, който от своя страна е основен регулатор в собственото произвеждане на свободен тестостерон в организма.
При мъжете високите нива на тестостерон водят до мигновено повишаване на мускулната сила и издръжливост, подпомагат натрупването на мускулна маса и гарантирано повлиява благоприятно половата способност при мъжете.
Този трибестан е един от малкото, които съдържат в състава си една от най-добрите суровини познати в целия свят, а именно екстракт от Български трибестан. Той е смятан за най-потентния и най-работещият трибестан от всички суровини по света.

Характеристики и факти за Tribuvar 500 SAN
Продукта се предлага в разфасовка от 90 капсули
Всяка капсула от трибестанът съдържа цели 500мг екстракт от трибулус терестрис с минимум съдържание на сапонините до 45%
>Увеличава либидото и половата мощ
>Стимулира и поддържа еректилната способност
>Увеличава белтъчния синтез в организма
>Подобрява възстановяването 
>Увеличава издръжливостта, силата и енергията

Прием:
1 капсула сутрин, 1 капсула следобед и 1 капсула вечер

Трибулус Терестрис - Трибестан цени

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари