Трибулус със ZMA Testo Hardcore SAN 90 таблетки

SAN
37.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Съществува един хормон в човешкото тяло, който е изключително познат и постоянно преследване в спортните среди, от хората целящи подобряване на физическите възможности и от тези, които търсят повече сила и издръжливост в леглото.
Този хормон се нарича тестостерон.
Ключов хормон в мъжкия организъм, чийто нива ако успеете да повишите по естествен начин ще се радвате на:
►Повече мускулна маса
►По-голяма и силна мускулатура
►Издръжливост, енергия и мощ
►Сексуално здраве и силна еректилна способност

Testo Hardcore е продукт, който влияе точно по този начин - увеличава възможностите на организма да синтезира повече тестостерон.
Testo Hardcore НЕ Е тестостерон, а стимулатор на собственото производство на тестостерон - разликата е голяма и значителна!

В тази хранителна добавка се съдържат:
Витамин B6 - 5мг
Магнезий - 450мг
Цинк - 23мг
Трибулус терестрис (трибестан) стандартизиран да съдържа поне 90% сапонини - 2000 мг (2 грама)

За по-запознатите от Вас е видно, че продукта базира ефекта си на познатите ни трибулус терестрис и ZMA.
Разликата в този и другите продукти от категорията обаче идва в голямата концентрация на стероидни сапонини, които са 90% от съдържанието в трибулус терестриса.
Повечето формули на пазара за хранителни добавки обикновено съдържат около 45% стероидни сапонини, но от SAN Nutrition винаги се стремят да предоставят на своите клиенти възможно най-добрите добавки и затова Testo Hardcore е зареден с 90% съдържание на сапонини.

Добавените микролементи имат също ключова роля.
Така например добавеният Витамин B6 действа положително на цялостното усвояване на съставките и увеличава тяхната биологична стойност.
От друга страна пък Цинкът е важен за растежа и развитието на клетъчно ниво, а също така е отговорен и за мускулното възстановяване.
Добавеният Магнезий е от особено голямо значение за редица физиологични процеси в човешкия организъм, а едни от най-важните са способностите му да участва в ресинтеза на аденозин трифосфат, да подпомага мускулните съкращения и да регулира електролитния баланс в тялото.

Препоръки за употреба:

Вечер 30 минути преди да си легнете вземате 3 таблетки.

Трибулус Терестрис - Трибестан цени

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари