Трибулус с Аргинин и DHEA Tribex 700 Saturn Supplements 90 капсули

Saturn Supplements
33.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Tribex 700 е естествен тестостеронов стимулатор, който съдържа най-ефикасните съставки увеличаващи нивата на тестостерон в организма.
Tribex 700 е изграден от 5 ключови фактора снабдяващи тялото ви с всичко онова, от което се нуждае, за да си осигурите максимално високи стойности на най-анаболния хормон в мъжкия организъм - тестостерон.

За кой е подходящ Tribex 700?
За мъже, които:
►Искат да увеличат мускулната си маса, сила, енергия и издръжливост.
►Искат да подобрят половите си способности, да елиминират стреса и да увеличат либидото, ерекцията и издръжливостта в леглото.

Защо да изберете Tribex 700?
►Произведен е от Saturn Supplements - един от най-надеждните производители. В средата на 2015 година те отбелязаха своя празник - 25 години на пазара! Коя друга фирма може да се похвали с подобен "стаж" в индустрията с хранителни добавки?
►Съдържа само елементи, чието действие е доказано от редица научни доклади.
►Не съдържа излишни съставки.
►Няма странични ефекти.
►Стига за повече от 40 дни на пълен ежедневен прием.

Относно състава:
1.Трибулус Терестрис - 500мг
2.Аргинин - 50мг
3.DHEA - 25мг
4.Жен Шен - 100мг
5.Цинк - 15мг

1. Трибулус Терестрис - добре разпознаваният у нас суплемент под името Трибестан е от основно значение за правилното отделяне на лутеинизиращ хормон в човешкия организъм. Лутеинизиращият хормон е онзи ключ, който отключва вратата към по-високите нива на собствен тестостерон, а Трибулус Терестриса (трибестана) от своя страна е един от най-добрите подкрепите за по-висока сереция на лутеинизиращ хормон.
2. Аргинин - Важна аминокиселина, която е основен прекурсор на азотният оксид, въздейства на кръвопотока към мускулите, увеличава нивата на белтъчна секреция.
3. DHEA - концентрацията на този важен елемент за всеки спортист започва да намалява след навършване на 20 години, затова е добавен и в Tribex 700.
4. Жен Шен - това е една от най-добрите хранителни добавки за увеличаване адаптогенните способности на организма, притежава свойствата на афродизиак, увеличава либидото и подпомага енергичността
5. Цинк - на пръв поглед доста познат минерал, но идеята на Saturn Supplements да го добавят към състава на хранителната добавка е много благоприятен за всички, защото Цинкът увеличава процента на усвояване на останалите съставки.

Прием:
Сутрин и следобед 1 час след хранене приемайте по 1 капсула.

Трибулус Терестрис - Трибестан цени

Разфасовка-капсули: 90
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари