Трибулус Терестрис 625 Optimum Nutrition 100 капсули

Optimum Nutrition
48.00 лв.39.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Tribulus Optimum Nutrition е един от най-продаваните трибестани в целия свят.
Той се предлага под формата на капсули, като всяка капсула е източник на 625 милиграма екстракт от трибулус терестрис, който е създаден да съдържа поне 45% в състава си сапонини.

Още самите древни Гърци (а и други народи) са били запознати с множеството положителни свойства на билката трибулус терестрис. Например някои от основните причини да се използва трибестан в древността е възможността му да понижава кръвното налягане и да нормализира холестерола, като в древността най-често е използван за понижаване симптомите на проблеми с черния дроб, проблеми с бъбреците или при сърдечносъдови недостатъци.

В днешни дни главната причина трибестана да е толкова популярен е неговото свойство да увеличава доста ефикасно нивата на лутеинизиращия хормон, който кара половите органи при мъжете да секретират много високи количества тестостерон.
Високите стойности на свободен тестостерон в тялото водят до по-голяма мускулна маса, по-добро полово здраве и възможности - засилено либидо и увеличена сексуална мощ.

Накратко какви са ползите от приема на Tribulus от Optimum Nutrition:
Десетилетия назад във времето трибестанът (трибулус терестрис) е нарицателно за високи нива на тестостерона и множество спортисти се възползват от неговите мощни качества. Освен това употребата на трибестан не води до никакви странични ефекти.
►Когато искате да качвате килограми можете да използвате трибестан, защото ще ви помогне в това начинание благодарение на свойството си да увеличава нивата на тестостерон в организма, а това един от най-анаболните хормони в човешкото тяло.
►Когато сте в режим на отслабване и регулиране на мазнините - по време на строга диета нивата на тестостерон спадат значително и катаболните процеси вземат превес. Точно тук е мястото на трибестана - да поддържа нивата на тестостерон в горните граници и в същото време това ще елиминира разпада на мускулната тъкан при диети с отрицателен калориен баланс.
►Когато имате сексуални проблеми и либидото е занижено - трибулус терестриса ще увеличи либидото доста бързо, като същевременно ще елиминира стреса и ерекцията ви ще е в пъти по-продължителна.

Начин на прием:
Приемайте сутрин, следобед и вечер по 1 капсула на празен стомах или 30 минути до 1 час след хранене.

Трибулус Терестрис - Трибестан цени

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари