Трибулус Терестрис PRO Universal Nutrition 100 капсули

Universal Nutrition
36.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Tribulus Pro Universal Nutrition факти:
Тестостерон стимулатор
Засилва либидото
Здраве и грижа за мъже
Информация за Tribulus Pro Universal Nutrition
Хората от Източна Европа знаят нещо повече за „подземните-тайни“ добавки за издръжливост. Да вземем за пример андростендиона. В продължение на повече от 30 години, една от най-добре пазените им тайни бе на пръв поглед напълно невинна билка, наречена Tribulus Terrestris L ( трибестан ) Растяща в България, тази специална билка съдържа някои интересни фитохимикали, които могат да се ползват от всеки културист или професионален спортист.

Какво представляват тези фитохимикали? Те са стероидни сапонини, които се съдържат в Tribulus Terrestris L - Трибестан, и са се използвали от българския отбор по вдигане на тежести за постигане на рекордни вдигания.

В действителност след проведени изследвания в Европа става ясно, че употребата на билката Трибестан / Трибулус, която се съдържа в Tribulus Pro Universal Nutrition, може да увеличи производството на тестостирон с до 30% или дори повече проценти, само за няколко дни. Изследователите вярват, че стероидните сапонини в Tribulus Pro Universal Nutrition може да имат стимулиращ ефект върху лутеинизиращия хормон и фоликуло – стимулиращия хормон, което ще се отрази положително върху производството на тестостирон. С помощ от Tribulus Pro Universal Nutrition това е възможно по-бързо и лесно, благодарение на факта, че съдържанието му на трибестан е изключително концентрирано.

За постигане на изключителни спортни резултати, използвайте Tribulus Pro Universal Nutrition

Прием:

1 капсула от трибестана сутрин и 1 капсула следобед.

Трибулус Терестрис - Трибестан цени

Разфасовка-капсули: 100
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари